Taaltrainingen voor jezelf

Flexibele professionele taalopleiding met impact.

AdobeStock_211754836

Laat taal jouw carrière boosten

Zo maakt BLCC
het verschil
voor jou.

Méér impact bij internationale meetings. Vlotte interne vergaderingen waarin iedereen elkaar begrijpt. Taaltrainingen op maat van je bedrijfsstrategie - of afgestemd op je carrière.

Kies voor een taalopleiding met BLCC: samen of apart, virtueel of face-to-face. Dat is de slimme keuze. Maar hoe gaat dat in zijn werk? We leggen het je uit.

Aanbod opleidingen

In welke taal wil
je sterker worden?

In je ideale Language Learning Mix zit uiteraard de taal die jij het liefst wilt leren. Engels, Frans, Spaans, Nederlands of Duits: klop er gerust voor aan bij BLCC. Maar wist je dat we ook minder voorkomende taalopleidingen voor je organiseren?

Group 8096

Nederlands

De taal die je zocht niet gevonden ?

Jouw ideale Language Learning Mix

Hoe gaan
wij te werk?

Geef jezelf én je professionele carrière een boost met een taalopleiding op maat. Eerste stap: jouw ideale Language Learning Mix samenstellen. Zo sluit je opleiding aan bij jouw doelen en wensen.

result

Screening.

Om je taaltraining écht bij je te laten passen, bekijken we eerst jouw doelen, verwachtingen en taalniveau. Dat doen we via een korte, telefonische screening. Zo vinden we snel de trainer die matcht met jouw doelen.

storyboard

Opleidingsmix voorstellen.

Je wensen en doelen zijn duidelijk! Tijd om je ideale Language Learning Mix op te stellen, op basis van jouw screeningsverslag. Leer je liefst tijdens sessies ter plaatse of verkies je virtuele lessen? Studeer je samen met het hele team of liever individueel? Hou je van e-learning of verkies je face-to-face sessies? We vinden dé manier waarop jij beter leert communiceren in de taal van je keuze.

car

Van start!

Het screeningrapport laat zien waar je staat; je Language Learning Mix toont wat je te wachten staat!

Testimonials

Wat klanten,
trainers en
cursisten zeggen.

“Working virtually enables me to do it from the comfort of my home. Talking to a teacher who is, in turn, at her home makes it easier to ask silly question we normally do not dare to ask. Having private lessons helps me learn faster and with the best results, so that I can communicate effectively not only at work but in informal situations too.”

Valeria Giraldo-Carvajal,Associate Scientist R&D

“Gezien de COVID-19 maatregelen, waren we op zoek naar korte trajecten met snelle opstart, die onze mensen van thuis konden volgen. We leerden de afstandlessen bij BLCC kennen, waarop we dankzij ons vormingsfonds Co-Valent beroep kunnen doen. De ideale oplossing vandaag: snelle opstart, individuele trajecten, die op maat van niveau en de doelen van onze medewerkers zijn, korte trajecten van 10 uur die nog kunnen worden verlengd. Bovendien kunnen de mensen ook gedurende 1 jaar verder hun taalkennis verbeteren dankzij het e-learning platform van BLCC!”

Lieselot van Damme, HR Advisor bij ROCHE

“Ik zocht een opleiding waar de focus lag op spreken. Niet gewoon algemeen taalgebruik, maar binnen de context van verkoop. Naar mijn specifieke nood heeft BLCC perfect geluisterd. De trainer had kennis van zaken.”

Mario Muylle, Gedelegeerd bestuuder bij Dovy Keukens

“Om een eenvoudig gesprek met mijn medewerkers te kunnen voeren, vind ik het belangrijk om de taal te spreken van het land waarin ik werk. Ik vind mijn taaldocente heel professioneel. Ze past de lessen aan aan mijn leerstijl.”

Yves Zinggeler, CEO van Amgen Benelux

“Melanie leerde me Engels, maar uitsluitend toegespitst op mijn vakgebied waardoor ik mijn coachingsessies nu ook in Manchester kan geven. Zelfs mijn omgeving merkte snel dat mijn Engels er aanzienlijk op is verbeterd!”

Catherine Poissonnier, Zaakvoerder van Improve

“Ik krijg op regelmatige basis les via Skype en die lessen werpen nu al hun vruchten af.  Recent ben ik een niveau gestegen. Mijn Frans is écht verbeterd; dat merk ik in de contacten met collega’s, klanten en journalisten. Van mij krijgt BLCC een 11/10!”

Gianni De Muynck, Woordvoerder bij Axa Belgium

“Ik volgde een training Duits voor mijn job, maar vond het tegelijkertijd ook een persoonlijke verrijking om Duits te leren. Wat mij het meest aansprak in de BLCC-training was de persoonlijke aanpak van de trainer. Ze richtte zich volledig op mijn noden en wensen.”

Benoit Van Elst, Key Account Manager DIY bij Unilin

“Ik voel me nu veel comfortabeler in mijn telefonische contacten. Ook tijdens een presentatie kan ik me vlotter uitdrukken in het Frans en lig ik niet meer zo wakker van de fouten die ik maak.”

Steven De Winter, HR-officer bij Reynaers Aluminium

Ontdek jouw Language Learning mix

Ontdek welke Language Learning Mix bij jou past. En neem deel aan een flexibele taalopleiding van BLCC. Configureer nu met enkele klikken en ontdek welke mix je op het lijf geschreven is.

Zijn er nog vragen?

Ben je helemaal overtuigd van jouw persoonlijke taalopleiding en jouw ideale mix gevonden? Prima! Of zit je toch nog met enkele vragen? Contacteer onze Training Advisors.