PARTNERSHIPS

Onze Partners.

Een partnership is een relatie gericht op de lange termijn. Stabiel, stevig en versterkend. Onze partners zijn niet zomaar partners. Samen met hen zorgen we voor trainingen met impact, voor klanten én trainers.

 1. KU Leuven BLCC

  KU Leuven.

  BLCC is een van de oudste spin-offs van de KU Leuven. We zeggen het met trots, want dankzij hen zit wetenschap en taaltechnologie tot op vandaag in onze genen. En dat merk je aan onze taaltrainingen. 

  BLCC & KU Leuven: meer dan enkel partners op papier

  KU Leuven is voor 30% aandeelhouder van BLCC. Vice-rector Piet Desmet en professor Frank Baert maken deel uit van onze Raad van Bestuur. Dat zij mee waken over de kwaliteit van ons aanbod is evident. Ze stuwen ons steeds naar een hoger niveau op het gebied van taaltechnologie.

  Dankzij de verbondenheid met de KU Leuven zijn wij de opleidingsmarkt altijd een stapje voor. Wij weten als geen ander hoe de opleiding van morgen eruit moet zien. KU Leuven is ons laboratorium; BLCC zorgt voor de uitvoering!

 2. CrossKnowledge BLCC

  CrossKnowledge.

  Een maximaal rendement halen uit jouw taaltraining? Daar is toptechnologie én topcontent voor nodig! En die vonden we bij CrossKnowledge.

  In 2022 werd CrossKnowledge door Training Industry uitgeroepen tot TOP20 Online Library. Een mooie erkenning voor hun topcontent en top technologie.

  • Toptechnologie
   Dankzij ons partnership met CrossKnowledge bieden we jou een award winning leerplatform, dat volop inzet op experience, gebruiksvriendelijkheid en engagement. Benieuwd naar hoe jij als cursist gemotiveerd wordt om aan de slag te gaan én te blijven op ons leerplatform? Ervaar het zelf tijdens jouw taalopleiding!
  • Topcontent
   Nog belangrijker dan de technologie is natuurlijk de inhoud! Die wordt dankzij CrossKnowledge alleen maar beter en rijker. Je wordt ondergedompeld in de doeltaal. Je leert de nieuwe taal binnen het domein van je keuze. En je bouwt extra skills op die je carrière een boost geven. Business skills, management skills, leadership skills, smarter work, ... Het zit allemaal vervat in je Language Learning Mix dankzij CrossKnowledge.
  • Shared DNA
   Maar onze partnership met Crossknowledge omvat veel meer dan enkel het delen van topcontent en -technologie. We delen dezelfde droom en hebben hetzelfde DNA. Een passie voor leren. Een sterke focus op excelleren. Met als doel: onze klanten versterken met de juiste competenties én ze wapenen voor de toekomst!
 3. Alliance Francaise BLCC

  Alliance française.

   

  Parijs 1883, Alliance française zag het licht als onafhankelijke organisatie met één missie: de Franse taal promoten over de hele wereld.

  De partnerships van de befaamde organisatie reiken ver…tot in Kortrijk. Wij bouwden samen met Alliance française en het Postuniversitair Centrum een examencentrum in de West-Vlaamse regio uit. Het examencentrum van de Alliance Française West-Vlaanderen biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan het DELF-examen (Diplôme d'études en langue française), het DALF-examen (Diplôme approfondi de langue française) of het DFP-affaires-examen (Diplôme de français professionnel).

  Meer weten en inschrijven kan via de website.

Zijn er nog vragen?

Wil je ervaren hoe we met onze partners dé ultieme taalopleiding voor je samenstellen? Of wil je zelf partner van BLCC worden? Neem contact op!