Taaltraining voor jezelf

Flexibele professionele taalopleidingen met impact.

Laat taal jouw carrière boosten

Zo maakt BLCC

het verschil voor jou

Méér impact bij internationale meetings. Vlotte interne vergaderingen waarin iedereen elkaar begrijpt. Taaltrainingen op maat van je bedrijfsstrategie - of afgestemd op je carrière.

Kies voor een taalopleiding met BLCC: samen of apart, virtueel of face-to-face. Dat is de slimme keuze. Maar hoe gaat dat in zijn werk? We leggen het je uit.

Quote grey_background_no shadow
Aanbod Taalopleidingen

In welke taal wil je sterker worden?

In je ideale Language Learning Mix zit uiteraard de taal die jij het liefst wilt leren.

Engels, Frans, Spaans, Nederlands of Duits: klop er gerust voor aan bij BLCC.
Maar wist je dat we ook minder voorkomende taalopleidingen voor je organiseren?
Quote-Mark

Zijn er nog vragen?

Ontdek welke Language Learning Mix bij jou past. En neem
deel aan een flexibele taalopleiding van BLCC. Configureer nu met enkele klikken en
ontdek welke mix je op het lijf geschreven is.
Voor profielen

Leer de taal die hoort bij jouw vakgebied.

Als professional wil jij je blijven verbeteren - óók in een andere taal.

Bij BLCC versterken we je taalkennis, afgestemd op jouw vakgebied. Bekijk hier enkele voorbeeld taalopleidingen voor profielen die we gericht ondersteunen.

Voor vaardigheden

Welke vaardigheden

wil je versterken?

Versterk je vaardigheden in een bepaalde taal. Wil je beter leren bellen? Of leren hoe je onderhandelt?

Samen met BLCC maak je het waar. Bekijk hier enkele voorbeeld taalopleidingen voor vaardigheden waarbij we jou kunnen versterken.

JOUW IDEALE LANGUAGE LEARNING MIX

Hoe gaan wij te werk.

Geef jezelf én je professionele carrière een boost met een taalopleiding op maat. Eerste stap: jouw ideale Language Learning Mix samenstellen. Zo sluit je opleiding aan bij jouw doelen en wensen.
01
icons (26)-1

Screening.

Om je taalopleiding écht bij je te laten passen, bekijken we eerst jouw doelen, verwachtingen en taalniveau. Dat doen we via een korte, telefonische screening. Zo vinden we snel de trainer die matcht met jouw doelen.
02
icons (22)-1

Opleidingsmix samenstellen.

Je wensen en doelen zijn duidelijk! Tijd om je ideale Language Learning Mix op te stellen, op basis van jouw screeningsverslag. Leer je liefst tijdens sessies ter plaatse of verkies je virtuele lessen? Studeer je samen met het hele team of liever individueel? Hou je van e-learning of verkies je face-to-face sessies? We vinden dé manier waarop jij beter leert communiceren in de taal van je keuze.
03
icons (2) - kopie-1

Van start.

Het screeningrapport laat zien waar je staat; je Language Learning Mix toont wat je te wachten staat!
TESTIMONIALS

Wat onze klanten, trainers en cursisten zeggen.

De opleiding Engels is enthousiast gegeven door coach Fabienne met afwisseling van diverse topics: work-lifebalance, hobby's, wensen, slaap, kledij, LinkedIn, (glim)lachen, small talk, nieuws, krantenkoppen, idioms en nog véél meer. Fabienne gebruikte filmpjes, luister- en invuloefeningen en rollenspellen om grammar, vocabulary en the tenses een luchtige manier op te frissen. Huiswerk werd positief ervaren en goed voorbereid om te bespreken op de volgende sessie. Ook de multiculturele achtergrond van onze groep werd positief ingezet tijdens de lessen. De online opleiding Engels is een echte aanrader! Dankjewel Fabienne & BLCC!
Online opleiding Engels met afwisseling van diverse topics
Ik ben ervan overtuigd dat we ook iets zullen opsteken van de coronacrisis. In deze periode zijn virtuele (taal)opleidingen en e-learning dé ideale op manier om me bij te scholen tijdens de vrijgekomen uurtjes. Door de persoonlijke begeleiding via videochat leeft het gevoel dat er rechtstreeks contact is met de taaltrainer. Waarom dit niet meenemen naar de toekomst? En dit is voor mij zeer belangrijk!
Dé ideale op manier om me bij te scholen tijdens vrijgekomen uurtjes.
Het e-learning platform is overzichtelijk en voorziet business cases over onderwerpen zoals meetings of telefoneren. Het brengt je extra taalvaardigheden bij die je professioneler laten overkomen in dagelijks leven. Je kan het op elk ogenblik raadplegen zowel op pc als smartphone of tablet, zowel online als offline. Dit biedt de mogelijkheid om leermomenten te nemen als er wat tijd vrijkomt bij het wachten of op de trein.
De extra taalvaardigheden laten je professioneler overkomen in het dagelijks leven
Melanie leerde me Engels, maar uitsluitend toegespitst op mijn vakgebied waardoor ik mijn coachingsessies nu ook in Manchester kan geven. Zelfs mijn omgeving merkte snel dat mijn Engels er aanzienlijk op is verbeterd!
Mijn omgeving merkte snel dat mijn Engels er aanzienlijk op is verbeterd.
BLCC Blog

Artikels die je inspireren.

Meer weten over hoe je een taal leert? Hoe je als bedrjif een strategisch taalbeleid opzet? Waarom je e-learning moét inzetten? Of gewoon hoe werkt BLCC die ideale Language Learning Mix uit in de praktijk? Ontdek hier al onze artikels en laat je inspireren.

 • BLCC zet in op innovatie met Squidll
  BLCC zet in op innovatie met Squidll

  De ideale taaloplossing vinden is niet evident. BLCC blijft innoveren en lanceert een gloednieuw online platform voor flexibele online taalondersteuning. 

  Lees meer
 • Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent
  Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent

  Aan de slag in de chemische sector? Volg dan nu een virtuele taalopleiding via Co-valent en word een pro in je vak, ook in een vreemde taal!

  Lees meer
 • 7 tips voor online lesgevers
  7 tips voor online lesgevers

  We geven onze trainers 7 tips om online en op afstand les te geven.

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Virtuele klassen brengen technische obstakels met zich mee? Niet per se! We leggen je uit waarom!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4

  Klaar voor een vierde mythe over virtuele klassen? Ook vandaag helpen we alweer een misverstand over virtuele klassen de wereld uit. Let’s dive right in! 

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Nee hoor, online lessen zorgen niet voor minder betrokken leerders. We houden ze bij de les!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Zo zijn virtuele klassen helemaal niet saai en onpersoonlijk. Ontdek meer!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Hebben virtuele klassen echt énkel praktische voordelen en geen didactische?

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen weerlegd
  5 mythes over virtuele klassen weerlegd

  We doorbreken vijf hardnekkige mythes rond virtuele klassen. Ontdek de vele voordelen van virtuele klassen voor jouw taalopleiding!

  Lees meer
 • E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge
  E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge

  Voor een sterk blended learning verhaal is toptechnologie en topcontent voor nodig. Wij vonden beide bij CrossKnowledge, onze e-learning partner.

  Lees meer
 • Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken
  Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken

  Blended learning is helemaal in. Bij BLCC geen trend, maar écht een project waarin we geloven. In deze blog lees je alles over de voordelen van e-quizzen.

  Lees meer
 • Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk
  Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk

  Voor elke taalopleiding organiseren we een taalscreening. Vaak gevreesd! In deze blog lessen we uit waarom een taalscreening zo belangrijk is!

  Lees meer
 • Hoe kies je de juiste strategische partner voor jouw taalopleidingen
  Hoe kies je de juiste strategische partner voor jouw taalopleidingen

  Kies je binnenkort voor taalcursussen voor bedrijven? Ontdek hoe je strategisch de beste taalpartner kiest voor de taalopleidingen van jouw bedrijf!

  Lees meer
 • 10 tips om snel een nieuwe taal te leren
  10 tips om snel een nieuwe taal te leren

  Wil je een nieuwe taal leren? Hier zijn 10 tips voor jou van onze taal coach Kate die je snel op weg helpen. Tip? Integreer de taal in je dagelijkse leven!

  Lees meer
 • 6 tips voor de beste taalcursus
  6 tips voor de beste taalcursus

  De beste taalcursus is een die aan jou is aangepast: jouw niveau, job, doelen. Maar hoe doe je dat? We geven je 6 tips voor een geslaagde taalcursus.

  Lees meer

Zijn er nog vragen?

Ben je helemaal overtuigd van jouw persoonlijke taalopleiding en jouw ideale mix gevonden? Prima! Of zit je toch nog met enkele vragen? Contacteer onze Training Advisors.