Specifieke opleiding Frans

Frans voor bankmedewerkers.

Taaltrainingen Banken
Vlag Frans

Over Frans
voor bankmedewerkers.

Je beheerst als geen ander alle knowhow rond beleggingen, kredieten, internetbankieren, pensioensparen en betaalmethodes. Maar kan je die service ook perfect vertalen naar het Frans?

joshua-earle-9idqIGrLuTE-unsplash

Iets voor jou?

Je werkt in een bank of je hebt plannen in die richting? De opleiding Frans voor bankmedewerkers geeft jouw carrière een stevige boost.

Je hebt op dit moment al een goed intermediair niveau in het Frans. Dat betekent dat je vlot spreekt en goed functioneert in tal van situaties. Je job in het Frans uitvoeren met dezelfde impact als in je moedertaal? Dat blijft een uitdaging. Daarvoor mis je de nuances en specifieke terminologie uit de banksector. Wij verbeteren jouw Frans specifiek op basis van jouw functie en de vereisten die daarbij komen kijken. De documenten uit je dagelijkse praktijk komen aan bod. Jouw functie en taken, je contacten en gesprekken vormen de basis van de opleiding.

toa-heftiba-4xe-yVFJCvw-unsplash

Wat kan je na deze opleiding?

  • Specifieke bankterminologie toepassen.
  • Informatie over bankproducten geven in live gesprekken, via de telefoon of mail.
  • Met vertrouwen deelnemen aan vergaderingen.
  • Klantgericht communiceren.
  • Een klacht behandelen.
  • Efficiënt schriftelijk communiceren.
AdobeStock_169555718

Contacteer ons.

Je persoonlijke trainingstraject bespreken we best in functie van jouw concrete noden. Zo kunnen we het geknipte traject voor jou organiseren.

Jouw ideale Language Learning Mix

Hoe gaan we te werk?

Geef jezelf én je professionele carrière een boost met een taalopleiding op maat. Eerste stap: jouw ideale Language Learning Mix samenstellen. Zo sluit je opleiding aan bij jouw doelen en wensen.

result

Screening.

Wil je starten met een taalopleiding Frans? Dan bellen we jou eerst even op voor een korte screening. Zo kunnen we je huidige taalniveau bepalen, leren we je doelen kennen en kan je ons jouw verwachtingen vertellen. Met die informatie zoeken én vinden we de taaltrainer die bij je past.

seo-and-web

Mix voorstellen.

Een taalopleiding op maat samenstellen, dat doen we niet zomaar. We willen dan ook heel wat van je weten. Wil je face-to-face les krijgen, of verkies je een virtuele cursus? Leer je het liefst alleen - of net in groep? Kies je voor e-learning of net niet? Het antwoord op al die vragen helpt ons om jouw perfecte Language Learning Mix uit te werken.

storyboard

On y va!

Valt je Language Learning Mix in de smaak? Dan kunnen we starten. Eerst zoeken we de taaltrainer die aansluit bij jouw taalniveau, doelen en profiel.

Testimonials

Wat onze klanten, trainers en cursisten zeggen.

“Working virtually enables me to do it from the comfort of my home. Talking to a teacher who is, in turn, at her home makes it easier to ask silly question we normally do not dare to ask. Having private lessons helps me learn faster and with the best results, so that I can communicate effectively not only at work but in informal situations too.”

Valeria Giraldo-Carvajal,Associate Scientist R&D

“Gezien de COVID-19 maatregelen, waren we op zoek naar korte trajecten met snelle opstart, die onze mensen van thuis konden volgen. We leerden de afstandlessen bij BLCC kennen, waarop we dankzij ons vormingsfonds Co-Valent beroep kunnen doen. De ideale oplossing vandaag: snelle opstart, individuele trajecten, die op maat van niveau en de doelen van onze medewerkers zijn, korte trajecten van 10 uur die nog kunnen worden verlengd. Bovendien kunnen de mensen ook gedurende 1 jaar verder hun taalkennis verbeteren dankzij het e-learning platform van BLCC!”

Lieselot van Damme, HR Advisor bij ROCHE

“Ik zocht een opleiding waar de focus lag op spreken. Niet gewoon algemeen taalgebruik, maar binnen de context van verkoop. Naar mijn specifieke nood heeft BLCC perfect geluisterd. De trainer had kennis van zaken.”

Mario Muylle, Gedelegeerd bestuuder bij Dovy Keukens

“Om een eenvoudig gesprek met mijn medewerkers te kunnen voeren, vind ik het belangrijk om de taal te spreken van het land waarin ik werk. Ik vind mijn taaldocente heel professioneel. Ze past de lessen aan aan mijn leerstijl.”

Yves Zinggeler, CEO van Amgen Benelux

“Melanie leerde me Engels, maar uitsluitend toegespitst op mijn vakgebied waardoor ik mijn coachingsessies nu ook in Manchester kan geven. Zelfs mijn omgeving merkte snel dat mijn Engels er aanzienlijk op is verbeterd!”

Catherine Poissonnier, Zaakvoerder van Improve

“Ik krijg op regelmatige basis les via Skype en die lessen werpen nu al hun vruchten af.  Recent ben ik een niveau gestegen. Mijn Frans is écht verbeterd; dat merk ik in de contacten met collega’s, klanten en journalisten. Van mij krijgt BLCC een 11/10!”

Gianni De Muynck, Woordvoerder bij Axa Belgium

“Ik volgde een training Duits voor mijn job, maar vond het tegelijkertijd ook een persoonlijke verrijking om Duits te leren. Wat mij het meest aansprak in de BLCC-training was de persoonlijke aanpak van de trainer. Ze richtte zich volledig op mijn noden en wensen.”

Benoit Van Elst, Key Account Manager DIY bij Unilin

“Ik voel me nu veel comfortabeler in mijn telefonische contacten. Ook tijdens een presentatie kan ik me vlotter uitdrukken in het Frans en lig ik niet meer zo wakker van de fouten die ik maak.”

Steven De Winter, HR-officer bij Reynaers Aluminium

Zijn er nog vragen?

Alles duidelijk en ben je nu helemaal overtuigd om die taalopleiding Frans voor bankmedewerkers te volgen? Prima! Plan dan je gesprek in. Of heb je toch nog enkele vragen voor onze Training Advisors? Neem contact op!