VOOR ELKE MEDEWERKER DE JUISTE TAALOPLEIDING

Flexibele professionele taaltrainingen voor mijn team.

TAALTRAININGEN OP MAAT VAN JOUW TEAM

Wat kan BLCC
voor mijn team
betekenen.

Eerst willen we luisteren naar jouw plannen en ambities. We screenen alle deelnemers om zo het taalniveau én de doelstellingen van je collega's te bepalen. Zo kunnen we je gericht adviseren over de beste oplossing voor jouw vraag.

Het niveau en de doelen van de deelnemers bepalen de manier waarop een taaltraining wordt georganiseerd. Soms kan iedereen samen aan de slag, soms is individuele begeleiding de slimste keuze. Dat bepalen we op basis van jouw mogelijkheden en de beschikbare budgetten.

Voor maximale impact

BLCC versterkt 
jouw team.

Group-8298

De impact van je sales team op buitenlandse projecten vergroten? Taalbarrières overstijgen bij interne vergaderingen om de efficiëntie te verhogen? Willen enkele collega's een training Frans volgen of schakelt je bedrijf over op de voertaal Engels?

Met een taalopleiding versterk je jouw bedrijf. Maar je hebt wellicht heel wat vragen. Hoe werkt het? Kunnen we samen trainingen volgen? En hoe pakken we dat aan? We geven je graag antwoord op al je vragen.

 1. 01
  taalopleidingen-voor-profielen_

  VAN JURIST TOT SALES MANAGER

  Op basis van Profiel.

  Starten doen we met de basics: een cursus die focust op business topics, zoals vergaderen, presenteren, telefoneren en e-mails versturen in jouw vreemde taal.

  Ben je op zoek naar een specifiekere taalopleiding, die mooi aansluit bij jouw job of functie? Met opleidingen zoals Medisch Frans, Engels voor sales managers of Nederlands voor bankmedewerkers versterken we artsen, zorgkundigen, advocaten, sales medewerkers en tal van andere profielen.

  Ontdek hieronder ons aanbod.

 2. 02
  Taalopleidingen-voor-sectoren

  VAN BANK TOT CHEMIE

  Op basis van Sector.

  Ben je daarentegen op zoek naar een specifieke taalopleiding die aansluit bij de sector waarin jouw team werkt? Van bank en verzekeringen tot chemie en zelfs zorg. We bieden het je graag allemaal aan. Ontdek hieronder ons aanbod.

 3. 03
  Taalopleidingen-op-basis-van-context

  VAN GLOBAL SOLUTIONS TOT ADVIES TAALSTRATEGIE

  Op basis van Context.

  Maar ook context is niet weg te denken uit je taalopleiding. Heb jij nieuwe global solutions nodig - of wil je de taalcompetenties van je medewerkers gericht opvolgen? Is training een cruciale component van je rekruteringsproces? Heb je advies nodig over de opleidingsprioriteiten voor je medewerkers, op basis van jouw strategische doelstellingen? Of gaan taalbarrières en culturele barrières al te vaak hand in hand? Ook daarbij kunnen we je versterken.

 4. 04
  Taal voor sales managers

  VAN BEGINNER TOT GEVORDERD

  Op basis van noden.

  Uiteraard zijn ook je specifieke noden belangrijk om je taalopleiding te kiezen. BLCC organiseert taalopleidingen voor elk niveau, van beginner tot gevorderd. Heb je een volledig taalbad nodig, wil je specifieke skills boosten die je nodig hebt voor je job of wil je eigenlijk slechts af en toe ondersteuning van een taaltrainer? We hebben voor iedereen de juiste oplossing.

Zijn er nog vragen?

Kom je in aanmerking voor een financiële ondersteuning door je sectorfonds? Dat kan, want sectorfondsen bieden vaak een tussenkomst voor training, dankzij de jaarlijkse ledenbijdrage. Of dat kan, hangt af van jouw sector. Bekijk de subsidies.

JOUW IDEALE LANGUAGE LEARNING MIX

Zo gaan wij
voor jou aan
het werk.

Maximale impact creëren voor jouw team, daar draait het om. Daarom stellen we de perfecte Language Learning Mix samen, die aansluit bij de doelen, noden en wensen van je team.

01
icons (26)-1

Intake & Screening.

Luisteren naar jouw verhaal en die van jouw team. Wat wil je bereiken? Hoe maken we met taaltrainingen een tastbaar verschil voor jouw team? En wat is het taalniveau van jouw medewerkers? 

02
icons (22)-1

Mix voorstellen.

We gebruiken de info uit vorige stappen om je perfecte Language Learning Mix op te stellen! Sessies ter plaatse of virtuele lessen, in groep of individueel, met veel of weinig e-learning? Je mix beantwoordt aan jouw verwachtingen.

03
icons (2) - kopie-1

Van start!

Is alles duidelijk voor je? Dan zoeken we de geknipte trainer voor jouw team. En gaan we met veel motivatie aan de slag.
04
squidll-online-language

Ondersteuning met Squidll.

Laat de BLCC taaltraining van je medewerkers renderen met extra taalsupport voor cruciale momenten. Met Squidll kan jouw team 24/7 rekenen op on-demand taalondersteuning van onze BLCC-taalcoaches.

BLCC taaltraining vs Squidll's taalondersteuning.

Er is geen goed of slecht. Bij BLCC bieden we gewoon voor élke situatie een geschikte taaloplossingVan klassieke taaltraining tot leren in de flow of work.

De gemeenschappelijke deler? Ervaren taalcoaches met specifieke expertise in HR, Sales, Marketing, finance en meer. 

blcc-logo-box

Taaltraining op maat.

Een op maat uitgewerkt taaltrainingstraject verspreid over enkele weken of maanden.

 • Vastgelegd traject
 • Voor alle taalniveaus
 • Ontzorging voor planning en opvolging
 • Vast budget
 • Alle talen
 • Breed aanbod: groepslessen, individueel, online, face-to-face, blended

 

 

squidll-logo-box

24/7 online taalondersteuning.

Een platform met taalcoaches die beschikbaar zijn wanneer jouw medewerker het nodig heeft.

 • Coaching inplannen wanneer het nodig is
 • Voor hogere taalniveaus
 • DIY: zelf sessies inplannen
 • Flexibel budget: credits aankopen, geen vervaldatum
 • Engels, Frans, Duits en Nederlands
 • 1-op-1 online sessies

 

LAAT JE OVERTUIGEN

Onze
klanten.

Ontdek onze klanten in verschillende sectoren van verzekeringen, de overheid en de pharma tot luchtvaart, bouw en de zorgsector.

BLCC CASE STUDIES

Concrete verhalen van onze klanten.

Hoe werkt BLCC de ideale Language Learning Mix uit in de praktijk? Ontdek hier de verhalen van onze klanten en laat je inspireren.

Zijn er nog vragen?

Helemaal overtuigd en klaar om jouw team onder te dompelen in hun ideale Language Learning Mix? Of heb je nog enkele vragen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.