PROFESSIONELE TAALOPLEIDINGEN VOOR BEDRIJVEN

Is jouw bedrijf klaar voor een uitbreiding?

Heb je plannen om jouw activiteiten uit te breiden naar een ander land? Dan kan een taalopleiding jouw team en bedrijf een duwtje in de rug geven.

VERSTERK JOUW BEDRIJF IN EEN ANDERE TAAL

Hoe BLCC jouw bedrijf helpt uitbreiden.

Heb je als bedrijf plannen om de vleugels uit te slaan en een nieuwe uitdaging aan te gaan in het buitenland? Dan doe je dat best voorbereid. Want een nieuwe taal opent nieuwe deuren. Stoom jouw bedrijf en medewerkers klaar voor de taalovergang op de werkvloer. Met een taalopleiding op maat!

De plannen, ambities en doelen van je bedrijf realiseren? Ons team van taalexperten luistert en geeft je advies. Want met een stevige talenkennis is de taalbarrière gauw overbrugd. Begin daarom met een taalbad voor jouw bedrijf. Daarmee ontwikkel je de nodige taalcompetenties om je doelen te bereiken. Ga voor een duurzaam strategisch taalbeleid die je bedrijf versterkt.

 
Quote grey_background_no shadow
icons (26)-1

Culturele kennis.

Een stevige talenkennis geeft je bedrijf een stevige boost. Want in een geglobaliseerde bedrijfswereld is een goede talenkennis een must. Maar de cultuur kennen, is minstens even belangrijk. Ga voor de perfecte mix tussen taal en cultuur. Met een taalopleiding die jouw bedrijf het volledige pakket aanbiedt.

icons (20)-1

Volledig op maat.

One-size-fits-all? Daar geloven we niet in. De taaldoelen van jouw bedrijf en je medewerkers vormen dan ook de basis van jouw taaltrainingen. Dankzij de ideale Language Learning Mix sluiten jouw opleidingen perfect aan bij jouw bedrijf.

icons (22)-1

Lange termijn partner.

Ga voorbereid de toekomst in. Kies voor een talenpartner op lange termijn die meedenkt met de visie en de strategie van jouw onderneming.

icons (2) - kopie-1

Gericht op resultaat.

Je taalopleiding op maat boekt resultaat. Met de begeleiding van onze experten, interactieve leermethodes en e-learningplatform, bereikt jouw bedrijf zijn doelen. We volgen de vooruitgang van je bedrijf nauw op, en sturen bij waar nodig. Voor een taalopleiding met maximale impact.

VERSTERK JOUW BEDRIJF IN EEN ANDERE TAAL

Wat komt er kijken bij een taalopleiding gefocust op een uitbreiding.

 1. 01
  Taaltrainingen goals

  Taalbarriëre en cultuur.

  Een uitbreiding naar het buitenland brengt ongetwijfeld heel wat veranderingen met zich mee. Zo vormt niet alleen de taalbarrière maar ook de cultuur een uitdaging. De gewoontes, regels en wetten van het land kennen, is even belangrijk voor je bedrijf als de taalvaardigheid. Daarom is jouw taaltraining hier beter ook op voorbereid. Versterk je bedrijf! Kies voor een taalopleiding die zich richt op zowel professionele en doelgerichte taalvaardigheden, als een breed inzicht in de doelcultuur.

 2. 02
  taalopleidingen-voor-profielen_

  Rektruteren of opleiden?

  Nieuwe medewerkers rekruteren of opleiden als bedrijf? Ga voor een taalopleiding bij BLCC. En dat in de taal die jouw bedrijf nodig heeft. Jouw taalopleiding is beschikbaar in het: Nederlands, Frans, Engels Spaans en Duits.
  Een andere taal nodig voor de uitbreiding van jouw bedrijf? Neem contact op met ons en wij helpen je bedrijf graag verder.

 3. 03
  people-coffee-meeting-team-7096

  Uitbreidingsstrategie.

  Jouw uitbreidingsstrategie ligt volledig in jouw handen. Maar met een strategische talenpartner aan je zij, is je bedrijf snel geholpen. BLCC begeleidt je en kijkt samen met jou naar de strategische doelen en taalnoden van jouw bedrijf. In de eerste fase brengen we de taalcompetentie van je bedrijf in kaart. Zo heeft je een breed overzicht van de aanwezige en ontbrekende competenties binnen je bedrijf.

  In een tweede fase gaan we over op actie. Ons team van experten gaat aan de slag met de strategie van je bedrijf. Dat doen we door de gepaste trajecten uit te stippelen. Voor jouw bedrijf en je teams. Snel operationeel zijn? Of iedereen in je bedrijf vanaf het begin mee hebben? Jij stelt je prioriteiten voor een maximale impact op jouw bedrijf. Meer weten?

Zijn er nog vragen?

Ben je helemaal overtuigd van een taalopleiding bij BLCC? Of wil je graag meer informatie? Contacteer onze Training Advisors.

Jouw ideale language learning mix

Hoe gaan we te werk?

Geef je team en hun professionele carrière een boost met een taalopleiding.

Ben je er klaar voor? Dan is het tijd om de ideale Language Learning Mix samen te stellen, zodat die aansluit bij de noden en wensen van je team.

01
Icon_screening

Screening.

Wil je bedrijf starten met een taalopleiding voor uitbreiding? Dan bellen we jou bedrijf eerst even op voor een korte screening. Zo bepalen we het huidige taalniveau, leren we je doelen kennen en vertel je ons de verwachtingen van je bedrijf. Met die informatie zoeken én vinden we de taaltrainer die bij je bedrijf past.

02
Icoon tandwiel

Mix voorstellen.

Een taalopleiding op maat samenstellen, dat doen we niet zomaar. We willen dan ook heel wat van je weten. Wil je face-to-face les krijgen, of verkies je een virtuele cursus? Leer je het liefst alleen - of net in groep? Kies je voor e-learning of net niet? Het antwoord op al die vragen helpt ons om de perfecte Language Learning Mix van jouw bedrijf uit te werken.

03
icons (2) - kopie-1

Let's go!

Valt je Language Learning Mix in de smaak? Dan kunnen we starten. Eerst zoeken we de taaltrainer die aansluit bij het taalniveau, de doelen en het profiel van je bedrijf.

04
Icon / Squidll support

Ondersteuning met Squidll.

Laat de BLCC taaltraining van je medewerkers verder renderen met extra taalsupport voor cruciale momenten. Met Squidll kan jouw team 24/7 rekenen op on-demand taalondersteuning van onze BLCC-taalcoaches.

Zijn er nog vragen?

Wij luisteren graag naar jouw verhaal. Contacteer ons team van experts voor een gepersonaliseerd voorstel op maat.

TESTIMONIALS

Wat onze klanten & cursisten zeggen.

De opleiding Engels is enthousiast gegeven door coach Fabienne met afwisseling van diverse topics: work-lifebalance, hobby's, wensen, slaap, kledij, LinkedIn, (glim)lachen, small talk, nieuws, krantenkoppen, idioms en nog véél meer. Fabienne gebruikte filmpjes, luister- en invuloefeningen en rollenspellen om grammar, vocabulary en the tenses een luchtige manier op te frissen. Huiswerk werd positief ervaren en goed voorbereid om te bespreken op de volgende sessie. Ook de multiculturele achtergrond van onze groep werd positief ingezet tijdens de lessen. De online opleiding Engels is een echte aanrader! Dankjewel Fabienne & BLCC!
Online opleiding Engels met afwisseling van diverse topics
Ik ben ervan overtuigd dat we ook iets zullen opsteken van de coronacrisis. In deze periode zijn virtuele (taal)opleidingen en e-learning dé ideale op manier om me bij te scholen tijdens de vrijgekomen uurtjes. Door de persoonlijke begeleiding via videochat leeft het gevoel dat er rechtstreeks contact is met de taaltrainer. Waarom dit niet meenemen naar de toekomst? En dit is voor mij zeer belangrijk!
Dé ideale op manier om me bij te scholen tijdens vrijgekomen uurtjes.
Het e-learning platform is overzichtelijk en voorziet business cases over onderwerpen zoals meetings of telefoneren. Het brengt je extra taalvaardigheden bij die je professioneler laten overkomen in dagelijks leven. Je kan het op elk ogenblik raadplegen zowel op pc als smartphone of tablet, zowel online als offline. Dit biedt de mogelijkheid om leermomenten te nemen als er wat tijd vrijkomt bij het wachten of op de trein.
De extra taalvaardigheden laten je professioneler overkomen in het dagelijks leven
Melanie leerde me Engels, maar uitsluitend toegespitst op mijn vakgebied waardoor ik mijn coachingsessies nu ook in Manchester kan geven. Zelfs mijn omgeving merkte snel dat mijn Engels er aanzienlijk op is verbeterd!
Mijn omgeving merkte snel dat mijn Engels er aanzienlijk op is verbeterd.
BLOGBERICHTEN

Artikels die inspireren.

Meer weten over hoe je een taal leert? Hoe je als bedrijf een strategisch taalbeleid opzet? Waarom je e-learning moét inzetten? Of gewoon hoe werkt BLCC die ideale Language Learning Mix uit in de praktijk? Ontdek hier al onze artikels en laat je inspireren.

 • BLCC zet in op innovatie met Squidll
  BLCC zet in op innovatie met Squidll

  De ideale taaloplossing vinden is niet evident. BLCC blijft innoveren en lanceert een gloednieuw online platform voor flexibele online taalondersteuning. 

  Lees meer
 • Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent
  Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent

  Aan de slag in de chemische sector? Volg dan nu een virtuele taalopleiding via Co-valent en word een pro in je vak, ook in een vreemde taal!

  Lees meer
 • 7 tips voor online lesgevers
  7 tips voor online lesgevers

  We geven onze trainers 7 tips om online en op afstand les te geven.

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Virtuele klassen brengen technische obstakels met zich mee? Niet per se! We leggen je uit waarom!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4

  Klaar voor een vierde mythe over virtuele klassen? Ook vandaag helpen we alweer een misverstand over virtuele klassen de wereld uit. Let’s dive right in! 

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Nee hoor, online lessen zorgen niet voor minder betrokken leerders. We houden ze bij de les!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Zo zijn virtuele klassen helemaal niet saai en onpersoonlijk. Ontdek meer!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Hebben virtuele klassen echt énkel praktische voordelen en geen didactische?

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen weerlegd
  5 mythes over virtuele klassen weerlegd

  We doorbreken vijf hardnekkige mythes rond virtuele klassen. Ontdek de vele voordelen van virtuele klassen voor jouw taalopleiding!

  Lees meer
 • E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge
  E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge

  Voor een sterk blended learning verhaal is toptechnologie en topcontent voor nodig. Wij vonden beide bij CrossKnowledge, onze e-learning partner.

  Lees meer
 • Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken
  Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken

  Blended learning is helemaal in. Bij BLCC geen trend, maar écht een project waarin we geloven. In deze blog lees je alles over de voordelen van e-quizzen.

  Lees meer
 • Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk
  Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk

  Voor elke taalopleiding organiseren we een taalscreening. Vaak gevreesd! In deze blog lessen we uit waarom een taalscreening zo belangrijk is!

  Lees meer
 • Hoe kies je de juiste strategische partner voor jouw taalopleidingen
  Hoe kies je de juiste strategische partner voor jouw taalopleidingen

  Kies je binnenkort voor taalcursussen voor bedrijven? Ontdek hoe je strategisch de beste taalpartner kiest voor de taalopleidingen van jouw bedrijf!

  Lees meer
 • 10 tips om snel een nieuwe taal te leren
  10 tips om snel een nieuwe taal te leren

  Wil je een nieuwe taal leren? Hier zijn 10 tips voor jou van onze taal coach Kate die je snel op weg helpen. Tip? Integreer de taal in je dagelijkse leven!

  Lees meer
 • 6 tips voor de beste taalcursus
  6 tips voor de beste taalcursus

  De beste taalcursus is een die aan jou is aangepast: jouw niveau, job, doelen. Maar hoe doe je dat? We geven je 6 tips voor een geslaagde taalcursus.

  Lees meer