Business Language and Communication Centre

Over BLCC.

BLCC ontwikkelt taaloplossingen én organiseert taalopleidingen. Niet kant-en-klaar, wél altijd op maat. Groepen en individuen, grote en kleine organisaties... Iedereen bereikt zijn doel.

AdobeStock_220513684 (1)

Taalvisie

Wat we
doen.

Elk jaar organiseert BLCC meer dan 2.000 taaltrainingen. En elke training is uniek.

One-size-fits-all? Nee, daar geloven we niet in. We stellen een persoonlijke Language Learning Mix voor je samen. Dat is een slimme combinatie van methodieken die aansluit bij jouw persoonlijke taaldoelen. Die mix bepalen we aan de hand van talloze parameters, zoals je leervoorkeuren, taalniveau, doelen en professionele context.

Kwaliteit

Waar wij
voor staan.

Kwaliteit garanderen = kwaliteit monitoren!
We bereiden je training zorgvuldig voor. We vinden de trainer die past bij jouw profiel en uitdagingen. Samen leg je de doelen vast die je wilt realiseren in jouw inhoudelijke trainingsplan. Na een aantal sessies vragen we om je feedback. Zowel het verloop van de trainingen als de aanpak van de trainer, het materiaal, de structuur en de oefeningen worden geëvalueerd. We koppelen alles terug naar je trainer en sturen bij als dat nodig is.

Regelmaat is cruciaal als je een taal wilt leren. We volgen de continuïteit en de aanwezigheden tijdens de sessies proactief op. Zien we risico's of knipperlichten? Dan communiceren we eerlijk en helder met je om een doelgerichte oplossing te vinden.

Een taal leren, vereist ook inspanningen. Boek zelf je studiemomenten in. Ga regelmatig aan de slag op het leerplatform. Je zal merken dat dit jouw leerproces een enorme boost geeft én de kwaliteit verhoogt. We laten je dus niet los en volgen je leerinspanningen gericht op.

99% tevreden klanten!
Die aanpak loont. Dat zeggen wij niet, maar de QFor-analyse - hét kwaliteitslabel voor onderwijs en opleidingen. Dat geeft aan dat maar liefst 99% van onze klanten uitermate tevreden is.

man-wearing-brown-suit-jacket-3184339

Jouw ideale Language Learning Mix

Hoe wij te
werk gaan.

Alles begint met een screening…

Eerst doen we een grondige screening van jouw persoonlijke doelen. Daarbij kijken we ook naar de tijdsinvestering die je voor ogen hebt. Het doel dat je wilt bereiken. Of je makkelijk op jezelf studeert - of net niet. En welke frequentie haalbaar is voor jou.

Op basis daarvan stellen we een Language Learning Mix samen. Die mix van methodieken is jouw persoonlijke taaloplossing, volledig afgestemd op jouw unieke situatie. Wat verkies jij?

  • face-to-face of virtueel?
  • veel of weinig e-learning?
  • trainingen in groep, individueel, of een combinatie van beide?
  • algemeen of specifiek taalgebruik?
  • focus op taal of brug naar extra business skill?
man-wearing-brown-suit-jacket-3184339

Partnerships versterken

Partners.

Een partnership richt zich op de lange termijn. Het is stabiel, stevig en versterkend. Het is geen doel op zich. Maar een middel om trainingen met impact te garanderen voor onze klanten én trainers.

Eén plus één is drie.

Mask Group 14

Het team

De mensen achter BLCC.

Een taalopleiding organiseren doe je natuurlijk niet alleen. Al meer dan 30 jaar versterken onze vaste medewerkers én enthousiaste taaltrainers de communicatievaardigheden van onze klanten in verschillende talen.

Part of the team

Onze trainers.

We zeggen het graag nog eens: een taalopleiding organiseren doe je natuurlijk niet alleen. Onze enthousiaste taaltrainers zijn de ruggengraat van onze organisatie. Ze maken dan ook onlosmakelijk deel uit van het team dat jouw taalopleiding verzorgt.

Voor jezelf of voor jouw team

Ben je een teamleader of HR-officer? En ben je op zoek naar de juiste, doeltreffende taalopleiding voor jouw bedrijf en jouw teams? Of ben je gewoon zelf op zoek naar de ideale Language Learning Mix om jouw professionele taal een boost te geven? We bieden taaloplossingen aan op maat van iedereen.