PROFESSIONELE TAALOPLEIDINGEN VOOR BEDRIJVEN

Taalopleidingen voor Verpleegkundigen.

De impact van je verpleegkundig team op een goede zorgverlening vergroten? Dan is een taalopleiding voor Verpleegkundigen de oplossing om je team op weg te helpen.

VERSTERK HUN MEDISCHE SKILLS IN EEN ANDERE TAAL

Voor jouw verpleegkundigen
en jouw bedrijf
.

Als HR-manager of team leader streef je naar het beste voor je team verpleegkundigen. Een goede zorgverlening staat dan ook ongetwijfeld centraal. En dat begint vaak met een goed gesprek waarin de zorgverlener en de patiënt elkaar verstaan.

Maar wat als de twee elkaars taal niet spreken? De taalopleiding voor verpleegkundigen geeft jouw team en je zorginstelling daarom een flinke boost. Tijdens de opleiding versterken we zowel het taalniveau als de medische skills van je team.

Quote grey_background_no shadow
icons (26)-1

Business Growth.

Een stevige talenkennis geeft je zorginstelling een stevige boost. Want in een geglobaliseerde bedrijfswereld is een goede talenkennis een must. Leer de taal van patiënten spreken en verhoog de effectiviteit van je communicatie, en daarbij je zorg.

icons (20)-1

Volledig op maat.

One-size-fits-all? Daar geloven we niet in. De taaldoelen van jouw verplegend personeel vormen dan ook de basis van hun taaltrainingen. Dankzij de ideale Language Learning Mix sluiten de opleidingen perfect aan bij jouw team.

icons (22)-1

Lange termijn partner.

Ga voorbereid de toekomst in. Kies voor een talenpartner op lange termijn die meedenkt met de visie en de strategie van jouw zorginstelling en jouw verpleegkundigen.

icons (2) - kopie-1

Gericht op resultaat.

Je taalopleiding op maat boekt resultaat. Met de begeleiding van onze experten, interactieve leermethodes en e-learningplatform, bereiken jouw verpleegkundigen hun doelen. Voor een taalopleiding met maximale impact.

 
VERSTERK JOUW MEDISCHE SKILLS IN EEN ANDERE TAAL

Over de taalopleiding voor Verpleegkundigen.

 1. 01
  Verpleeg- of zorgkundige

  Iets voor jouw team?

  Je team is actief in een ziekenhuis, woonzorgcentrum, of andere zorginstelling. Je verpleegkundigen beschikken al over een intermediair niveau in de vreemde taal. Ze drukken zich al vlot uit in vertrouwde situaties. Maar patiënten bijstaan en een luisterend oor bieden met dezelfde impact in de vreemde taal als in de moedertaal blijft moeilijk.

  Deze opleiding, ontwikkeld door en voor medisch personeel, helpt je zorginstelling en team vooruit. Versterk het taalniveau en de skills van je team. Ook in de andere taal! Het niveau en de doelen van de deelnemers bepalen de manier waarop we de opleiding van je team organiseren. Samen met jou zoeken we naar de beste optie voor je team.

 2. 02
  Opleiding Frans voor verpleegkundigen

  In welke talen de medische skills van je team versterken?

  De taalopleiding voor verpleegkundigen is beschikbaar in de taal die jouw team en zorginstelling nodig hebben. Nederlands, Frans, Engels, Spaans of Duits: klop er gerust voor aan bij BLCC. Je taal niet gevonden? Neem contact met ons op.

   

   

 3. 03
  people-coffee-meeting-team-7096

  Medische én language skills versterken?

  Het kan! Dankzij een uniek partnership met CrossKnowledge bieden we je team gespecialiseerde e-learning modules om de medische skills aan te scherpen … in jouw taal naar keuze natuurlijk! Je teamleden beslissen zelf welke medische vaardigheden ze leren en worden ondergedompeld in de doeltaal. Twee vliegen in één klap!

 4. 04
  Frans opleiding voor verpleegkundigen

  Wat kan je team na deze taalopleiding?

  • Een patiënt bevragen en onderzoeken.
  • Patiëntvriendelijk reageren in moeilijke, delicate situaties.
  • Begeleiden bij opname en hospitalisatie.
  • Medische documenten samen invullen.

Zijn er nog vragen?

Ben je helemaal overtuigd over de opleiding voor verpleegkundigen? Of wil je graag meer informatie? Contacteer onze Training Advisors.

Jouw ideale language learning mix

Hoe gaan we te werk?

Geef je team en hun professionele carrière een boost met een taalopleiding. Ben je er klaar voor? Dan is het tijd om de ideale Language Learning Mix samen te stellen, zodat die aansluit bij de noden en wensen van je team.

01
Icon_screening

Screening.

Wil je starten met een taalopleiding voor je verpleegkundigen? Dan bellen we je medewerkers eerst even op voor een korte screening. Zo bepalen we hun huidige taalniveau en leren we hun doelen kennen. Met die informatie zoeken én vinden we de taaltrainer die bij je verpleegkundigen past.

02
Icoon tandwiel

Mix voorstellen.

Een taalopleiding op maat samenstellen, dat doen we niet zomaar. We willen dan ook heel wat over je team weten. Wil je face-to-face les aanbieden, of verkies je een virtuele cursus? Leert je team het liefste alleen - of net in groep? Kies je voor e-learning of net niet? Het antwoord op al die vragen helpt ons om de perfecte Language Learning Mix van jouw team uit te werken.

03
icons (2) - kopie-1

Let's go!

Valt je Language Learning Mix in de smaak? Dan kunnen we starten. Eerst zoeken we de taaltrainer die aansluit bij het taalniveau, de doelen en het profiel van jouw team verpleegkundigen.

04
Icon / Squidll support

Ondersteuning met Squidll.

Laat de BLCC taaltraining van je verpleegkundigen verder renderen met extra taalsupport voor cruciale momenten. Met Squidll kan jouw team 24/7 rekenen op on-demand taalondersteuning van onze BLCC-taalcoaches.

Zijn er nog vragen?

Wij luisteren graag naar jouw verhaal. Contacteer ons team van experts voor een gepersonaliseerd voorstel op maat.

TESTIMONIALS

Wat onze klanten & cursisten zeggen.

De opleiding Engels is enthousiast gegeven door coach Fabienne met afwisseling van diverse topics: work-lifebalance, hobby's, wensen, slaap, kledij, LinkedIn, (glim)lachen, small talk, nieuws, krantenkoppen, idioms en nog véél meer. Fabienne gebruikte filmpjes, luister- en invuloefeningen en rollenspellen om grammar, vocabulary en the tenses een luchtige manier op te frissen. Huiswerk werd positief ervaren en goed voorbereid om te bespreken op de volgende sessie. Ook de multiculturele achtergrond van onze groep werd positief ingezet tijdens de lessen. De online opleiding Engels is een echte aanrader! Dankjewel Fabienne & BLCC!
Online opleiding Engels met afwisseling van diverse topics
Ik ben ervan overtuigd dat we ook iets zullen opsteken van de coronacrisis. In deze periode zijn virtuele (taal)opleidingen en e-learning dé ideale op manier om me bij te scholen tijdens de vrijgekomen uurtjes. Door de persoonlijke begeleiding via videochat leeft het gevoel dat er rechtstreeks contact is met de taaltrainer. Waarom dit niet meenemen naar de toekomst? En dit is voor mij zeer belangrijk!
Dé ideale op manier om me bij te scholen tijdens vrijgekomen uurtjes.
Het e-learning platform is overzichtelijk en voorziet business cases over onderwerpen zoals meetings of telefoneren. Het brengt je extra taalvaardigheden bij die je professioneler laten overkomen in dagelijks leven. Je kan het op elk ogenblik raadplegen zowel op pc als smartphone of tablet, zowel online als offline. Dit biedt de mogelijkheid om leermomenten te nemen als er wat tijd vrijkomt bij het wachten of op de trein.
De extra taalvaardigheden laten je professioneler overkomen in het dagelijks leven
Melanie leerde me Engels, maar uitsluitend toegespitst op mijn vakgebied waardoor ik mijn coachingsessies nu ook in Manchester kan geven. Zelfs mijn omgeving merkte snel dat mijn Engels er aanzienlijk op is verbeterd!
Mijn omgeving merkte snel dat mijn Engels er aanzienlijk op is verbeterd.
BLOGBERICHTEN

Artikels die inspireren.

Meer weten over hoe je een taal leert? Hoe je als bedrijf een strategisch taalbeleid opzet? Waarom je e-learning moét inzetten? Of gewoon hoe werkt BLCC die ideale Language Learning Mix uit in de praktijk? Ontdek hier al onze artikels en laat je inspireren.

 • Volg een gratis taalopleiding Frans of Engels via Cevora
  Volg een gratis taalopleiding Frans of Engels via Cevora

  Werk je als bediende binnen PC200? Dan kun je via Cevora gratis een BLCC-taaltraining volgen. Word een pro in je vak, ook in het Frans of Engels!

  Lees meer
 • Taaltraining als oplossing bij rekrutering
  Taaltraining als oplossing bij rekrutering

  Moeite met het invullen van vacatures? Door achteraf te investeren in taaltraining kun je sterke kandidaten aanwerven, ongeacht hun initiële talenkennis.

  Lees meer
 • Het geheim achter de groei van BLCC: een interview met onze Managing Director
  Het geheim achter de groei van BLCC: een interview met onze Managing Director

  Ontdek het geheim achter de groei van BLCC en hun visie op de toekomst van taaltrainingen.

  Lees meer
 • BLCC zet in op innovatie met Squidll
  BLCC zet in op innovatie met Squidll

  De ideale taaloplossing vinden is niet evident. BLCC blijft innoveren en lanceert een gloednieuw online platform voor flexibele online taalondersteuning. 

  Lees meer
 • Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent
  Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent

  Aan de slag in de chemische sector? Volg dan nu een virtuele taalopleiding via Co-valent en word een pro in je vak, ook in een vreemde taal!

  Lees meer
 • 7 tips voor online lesgevers
  7 tips voor online lesgevers

  We geven onze trainers 7 tips om online en op afstand les te geven.

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Virtuele klassen brengen technische obstakels met zich mee? Niet per se! We leggen je uit waarom!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4

  Klaar voor een vierde mythe over virtuele klassen? Ook vandaag helpen we alweer een misverstand over virtuele klassen de wereld uit. Let’s dive right in! 

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Nee hoor, online lessen zorgen niet voor minder betrokken leerders. We houden ze bij de les!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Zo zijn virtuele klassen helemaal niet saai en onpersoonlijk. Ontdek meer!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Hebben virtuele klassen echt énkel praktische voordelen en geen didactische?

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen weerlegd
  5 mythes over virtuele klassen weerlegd

  We doorbreken vijf hardnekkige mythes rond virtuele klassen. Ontdek de vele voordelen van virtuele klassen voor jouw taalopleiding!

  Lees meer
 • E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge
  E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge

  Voor een sterk blended learning verhaal is toptechnologie en topcontent voor nodig. Wij vonden beide bij CrossKnowledge, onze e-learning partner.

  Lees meer
 • Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken
  Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken

  Blended learning is helemaal in. Bij BLCC geen trend, maar écht een project waarin we geloven. In deze blog lees je alles over de voordelen van e-quizzen.

  Lees meer
 • Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk
  Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk

  Voor elke taalopleiding organiseren we een taalscreening. Vaak gevreesd! In deze blog lessen we uit waarom een taalscreening zo belangrijk is!

  Lees meer