PROFESSIONELE TAALOPLEIDINGEN VOOR BEDRIJVEN

Taalopleidingen voor het management van je bedrijf.

De impact van jouw managementteam versterken in een andere taal en het beleid binnen jouw bedrijf een boost geven? Met onze taalopleidingen voor het management helpen we jouw managementteam op weg.

 
VERSTERK HUN MANAGER SKILLS IN EEN ANDERE TAAL

Voor jouw Managers
en jouw bedrijf
.

De managers binnen jouw bedrijf streven elke dag naar het beste voor hun team en het bedrijf.

Maar wat als ze dat in een andere taal moeten doen? Onze taalopleiding voor managers geeft jouw team en je bedrijf dan ook een flinke boost. Tijdens de opleiding versterken we zowel het taalniveau als de management skills van je team.

Quote grey_background_no shadow
icons (26)-1

Business Growth.

Een stevige talenkennis geeft je bedrijf en verkoopcijfers een stevige boost. Want in een geglobaliseerde bedrijfswereld is een goede talenkennis een must. Leer de taal van je klanten en prospecten spreken en verhoog de effectiviteit van je communicatie.

icons (20)-1

Volledig op maat.

One-size-fits-all? Daar geloven we niet in. De taaldoelen van jouw bedrijf en jouw medewerkers vormen dan ook de basis van hun taaltrainingen. Dankzij de ideale Language Learning Mix sluiten de opleidingen perfect aan bij jouw team.

icons (22)-1

Lange termijn partner.

Ga voorbereid de toekomst in. Kies voor een talenpartner op lange termijn die meedenkt met de visie en de strategie van jouw onderneming en jouw sales managers.

 
icons (2) - kopie-1

Gericht op resultaat.

Je taalopleiding op maat boekt resultaat. Met de begeleiding van onze experten, interactieve leermethodes en e-learningplatform, bereikt jouw team hun doelen. Voor een taalopleiding met maximale impact.

JOUW IDEALE LANGUAGE LEARNING MIX

Over de taalopleiding voor  Managers.

 1. 01
  Training Engels voor managers

  Iets voor jouw Management team?

  Geef je bedrijf en managementteam een boost met onze opleiding voor het Management.

  Je managers hebben al een goed intermediair niveau in de vreemde taal. Je team drukt zich al vlot uit en functioneert goed in tal van situaties. Toch blijft het moeilijk om hun teamleden, medewerkers, klanten of leveranciers te woord te staan met dezelfde impact als in de moedertaal. Geen nood! Wij versterken de taal van je  managers specifiek op basis van hun functie en wat zij nodig hebben. Jullie product, klanten en gesprekken vormen de basis van de opleiding.

  Het niveau en de doelen van de deelnemers bepalen de manier waarop we de opleiding van je team organiseren. Samen met jou bepalen we welke optie de beste is voor je team.

 2. 02
  Taal voor sales managers

  In welke talen de skills van je management team versterken?

  De taalopleiding voor managers is beschikbaar in de taal die jouw team en bedrijf nodig hebben.

  Nederlands, Frans, Engels, Spaans of Duits: klop er gerust voor aan bij BLCC. Je taal niet gevonden? Neem contact met ons op.

   

 3. 03
  people-coffee-meeting-team-7096

  Je manager én language skills versterken?

  Het kan! Dankzij een uniek partnership met CrossKnowledge bieden we je team gespecialiseerde e-learning modules om de sales skills aan te scherpen … in jouw taal naar keuze natuurlijk! Je teamleden beslissen zelf welke commerciële vaardigheden ze willen leren en worden ondergedompeld in de doeltaal. Twee vliegen in één klap!

Subsidie
aanvragen

Ben je helemaal overtuigd over de opleiding voor managers? Leuk! Bekijk hier welke subsidiemogelijkheden we aanbieden voor jouw organisatie. Of neem contact op. We staan je graag te woord.

Jouw ideale language learning mix

Hoe gaan we te werk?

Geef je management team en hun professionele carrière een boost met een taalopleiding. Ben je er klaar voor? Dan is het tijd om de ideale Language Learning Mix samen te stellen, zodat die aansluit bij de noden en wensen van je team.

01
Icon_screening

Screening.

Wil je een taalopleiding voor het management opstarten? Dan bellen we je managers eerst even op voor een korte screening. Zo bepalen we hun huidige taalniveau en leren we hun doelen kennen. Met die informatie zoeken én vinden we de taaltrainer die bij hen past.

 
02
Icoon tandwiel

Mix voorstellen.

Een taalopleiding op maat samenstellen, dat doen we niet zomaar. We willen dan ook heel wat van je weten. Graag face-to-face les, of liever een virtuele cursus? alleen - of net in groep? Kies je voor e-learning of net niet? Het antwoord op al die vragen helpt ons om de perfecte Language Learning Mix van jouw team uit te werken.

 
03
icons (2) - kopie-1

Let's go!

Valt je Language Learning Mix in de smaak? Dan gaan we van start. Eerst zoeken we de taaltrainer die aansluit bij het taalniveau, de doelen en het profiel van jouw management team.

Op zoek naar een oplossing voor jouw bedrijf?

Wij luisteren graag naar jouw verhaal. Contacteer ons team van experts voor een gepersonaliseerd voorstel op maat.

TESTIMONIALS

Wat onze klanten & cursisten zeggen.

BLOGBERICHTEN

Artikels die inspireren.

Meer weten over hoe je een taal leert? Hoe je als bedrijf een strategisch taalbeleid opzet? Waarom je e-learning moét inzetten? Of gewoon hoe werkt BLCC die ideale Language Learning Mix uit in de praktijk? Ontdek hier al onze artikels en laat je inspireren.

Virtuele klas Subsidies

Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent.

 • Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent.
  Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent.

  Aan de slag in de chemische sector? Volg dan nu een virtuele taalopleiding via Co-valent en word een pro in je vak, ook in een vreemde taal!

 • 7 tips voor online lesgevers.
  7 tips voor online lesgevers.

  We geven onze trainers 7 tips om online en op afstand les te geven.

 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Virtuele klassen brengen technische obstakels met zich mee? Niet per se! We leggen je uit waarom!

 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4

  Klaar voor een vierde mythe over virtuele klassen? Ook vandaag helpen we alweer een misverstand over virtuele klassen de wereld uit. Let’s dive right in! 

 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Nee hoor, online lessen zorgen niet voor minder betrokken leerders. We houden ze bij de les!

 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Zo zijn virtuele klassen helemaal niet saai en onpersoonlijk. Ontdek meer!

 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Hebben virtuele klassen echt énkel praktische voordelen en geen didactische?

 • 5 mythes over virtuele klassen weerlegd
  5 mythes over virtuele klassen weerlegd

  We doorbreken vijf hardnekkige mythes rond virtuele klassen. Ontdek de vele voordelen van virtuele klassen voor jouw taalopleiding!

 • E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge
  E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge

  Voor een sterk blended learning verhaal is toptechnologie en topcontent voor nodig. Wij vonden beide bij CrossKnowledge, onze e-learning partner.

 • Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken.
  Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken.

  Blended learning is helemaal in. Bij BLCC geen trend, maar écht een project waarin we geloven. In deze blog lees je alles over de voordelen van e-quizzen.

 • Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk
  Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk

  Voor elke taalopleiding organiseren we een taalscreening. Vaak gevreesd! In deze blog lessen we uit waarom een taalscreening zo belangrijk is!

 • Hoe kies je de juiste strategische partner voor jouw taalopleidingen?
  Hoe kies je de juiste strategische partner voor jouw taalopleidingen?

  Kies je binnenkort voor taalcursussen voor bedrijven? Ontdek hoe je strategisch de beste taalpartner kiest voor de taalopleidingen van jouw bedrijf!

 • 10 tips om snel een nieuwe taal te leren.
  10 tips om snel een nieuwe taal te leren.

  Wil je een nieuwe taal leren? Hier zijn 10 tips voor jou van onze taal coach Kate die je snel op weg helpen. Tip? Integreer de taal in je dagelijkse leven!

 • 6 tips voor de beste taalcursus.
  6 tips voor de beste taalcursus.

  De beste taalcursus is een die aan jou is aangepast: jouw niveau, job, doelen. Maar hoe doe je dat? We geven je 6 tips voor een geslaagde taalcursus.

 • Ondertitels bij films of series om een nieuwe taal te leren?
  Ondertitels bij films of series om een nieuwe taal te leren?

  Ondertitels bij films of series om een nieuwe taal te leren: is dat wel zo'n goed idee of niet? Wij leggen uit wat je best doet, en waarom!