Plan een taalscreening

Een taalscreening voor jou.

Een eerste kennismaking.

Wat houdt een taalscreening precies in en wat wordt er tijdens zo een gesprek besproken? En wat ontvang ik nadien?

Icon_screening

Meer dan alleen je huidige niveau bepalen.

De screening is niet alleen een niveaubepaling; we peilen tijdens het gesprek ook naar jouw doelstellingen voor de opleiding, we bepalen prioriteiten, bekijken je achtergrondstudies, ervaring met het leren van andere talen. We informeren naar jouw leervoorkeuren en we nemen ook tijd om je beschikbaardheden af te toetsen.
Icoon tandwiel

Een gesprek van 15 minuten in jouw doeltaal.

Een screening is een telefoongesprek van 10-15 minuten, bij voorkeur in de doeltaal. Indien je de taal niet voldoende machtig bent kan de screening ook (gedeeltelijk) in de moedertaal.

icons (2) - kopie-1

Een persoonlijk screeningrapport voor jou.

Het screeningrapport geeft jou een idee hoe ver je staat, wat jouw niveau is en welk einddoel we vooropstellen. Op die manier kunnen wij ook de juiste Language Learning Mix bepalen : de meest efficiënte en effectieve oplossing om jouw doel te bereiken. Om jouw functie beter en met meer impact uit te oefenen in een andere taal.

Zijn er nog vragen?

Interesse in een taalscreening om jou verder te brengen naar het volgend niveau? Plan een taalscreening met één van onze taalcoaches.

Door te klikken op onderstaande button word je doorgelinkt naar Stripe, onze payment provider, waar je de betaling online kunt uitvoeren.