Specifieke taalopleiding Frans

Taalopleiding Klachten behandelen in het Frans.

Flag French
JOUW IDEALE LANGUAGE LEARNING MIX

Over onze taaltraining Klachten behandelen in het Frans.

De tevredenheid van je klanten is prioriteit. Je doet er dan ook alles aan om klachten te voorkomen. Ontvang je toch een klacht? Dan ga je er constructief mee aan de slag. Je krijgt tenslotte een kans om bij te sturen, en uit je fouten te leren. 

Bij het behandelen van een klacht is het belangrijk om je in de situatie van je klant te kunnen verplaatsen. Je luistert naar het verhaal van je klant en formuleert een gepast antwoord dat je klant vooruit helpt. 

De juiste nuances vinden en een klacht omzetten naar een positief verhaal kan al een serieuze uitdaging zijn in je moedertaal. Hoe doe je dit met evenveel impact in het Frans?

Quote grey_background_no shadow
 1. 01
  Klachtopvolging in het Frans

  Jouw opleiding Klachten behandelen in het Frans.

  Je hebt een stevig intermediair niveau in het Frans. Dat betekent dat je al vrij vlot spreekt in vertrouwde situaties.

  Maar om de klachten van je klanten ook in het Frans correct en genuanceerd op te kunnen volgen wil je de bezorgdheid van je klant ook in het Frans perfect begrijpen - en je antwoord helder overbrengen.

  Een klacht hoeft niet negatief te zijn. Dus wil je de uitdaging ombuigen tot een opportuniteit. Zo kan je de relatie met je klant verstevigen én voelt hij zich begrepen.

 2. 02
  Klachten behandelen Frans

  Wat kan je na deze opleiding?

  Met deze opleiding helpen we je ook je klachten in het Frans correct en genuanceerd te beantwoorden.

  Wat kan je achteraf:

  • Een klacht opvangen.
  • De juiste communicatiekanalen gebruiken om een klacht te behandelen .
  • Net die sleutelzinnen gebruiken waardoor de klant zich begrepen voelt.
 3. 03
  Klachtbehandeling Frans

  Boost jouw skills in het Frans.

  Jouw communicatie skills in het Frans een boost geven. Dat kan!

  Dankzij een uniek partnership met CrossKnowledge bieden we jou ook gespecialiseerde e-learning modules die jouw presentatieskills aanscherpen - en dat allemaal in het Frans.

  Wat kan je verwachten?

  • Omgaan met klachten: een vierstappenplan.
  • Hoe maak je van een probleem een opportuniteit?
  • Hoe maak je een verschil met empathie?
JOUW IDEALE LANGUAGE LEARNING MIX

Hoe gaan we te werk?

Elke klacht die je ontvangt kan je ombuigen tot een opportuniteit, op voorwaarde dat je op de gepaste wijze reageert.

Geef jezelf én je professionele carrière een boost met onze taaltraining Klachten behandelen in het Frans, 100% op maat.

Zo stellen we jouw taaltraining samen:

01
Icon_screening

Screening.

Wil je starten met een taalopleiding Frans? Dan bellen we jou eerst even op voor een korte screening. Zo kunnen we je huidige taalniveau bepalen, leren we je doelen kennen en kan je ons jouw verwachtingen vertellen. Met die informatie zoeken én vinden we de taaltrainer die bij je past.
02
Icoon tandwiel

Mix voorstellen.

Een taalopleiding op maat samenstellen, dat doen we niet zomaar. We willen dan ook heel wat van je weten. Wil je face-to-face les krijgen, of verkies je een virtuele cursus? Leer je het liefst alleen - of net in groep? Kies je voor e-learning of net niet? Het antwoord op al die vragen helpt ons om jouw perfecte Language Learning Mix uit te werken.
03
icons (2) - kopie-1

On y va.

Valt je Language Learning Mix in de smaak? Dan kunnen we starten. Eerst zoeken we de taaltrainer die aansluit bij jouw taalniveau, doelen en profiel
TESTIMONIALS

Wat onze klanten, trainers en cursisten zeggen.

Ik heb erg genoten van mijn zomercursus Frans bij BLCC via Cevora. De inhoud was volledig afgestemd op mijn noden. Doordat ik zelf concrete werksituaties mocht aanbrengen, bleef het steeds relevant!
Zomercursus Frans op maat
Ik krijg op regelmatige basis les via Skype en die lessen werpen nu al hun vruchten af. Recent ben ik een niveau gestegen. Mijn Frans is écht verbeterd; dat merk ik in de contacten met collega's, klanten en journalisten. Van mij krijgt BLCC een 11/10!
De lessen werpen nu al hun vruchten af.
Ik voel me nu veel comfortabeler in mijn telefonische contacten. Ook tijdens een presentatie kan ik me vlotter uitdrukken in het Frans en lig ik niet meer zo wakker van de fouten die ik maak.
Ik voel me nu veel comfortabeler in mijn telefonische contacten.
De professionele taalopleiding die we bij BLCC volgden, was meer dan welkom! Voor de start van ons Global Traineeship bij HILTI beschikten we al over een basiskennis Frans. Voldoende om te overleven. Maar om in die professionele context ook goed te functioneren? Da’s iets anders. Onze talenkennis had duidelijk een opknapbeurt nodig. Onze taalopleiding was volledig op maat en konden we zelf invullen. Grammaticalessen of conversatieklassen? Algemene of professionele taal? We brachten de topics aan uit ons eigen vakgebied, over onze job in Parijs. We merkten vrijwel meteen het praktische nut van de taalopleiding! We verzorgen intussen ook interne trainingen voor collega’s. Ook in het Frans. Foutloos gaat dat niet. Maar dat we moeite doen om de training in het Frans te verzorgen aan een Franstalig doelpubliek is belangrijker. Het zorgt voor veel appreciatie.
Mijn talenkennis Frans? Genoeg om te overleven, niet om professioneel te functioneren.
Ik zocht een opleiding waar de focus lag op spreken. Niet gewoon algemeen taalgebruik, maar binnen de context van verkoop. Naar mijn specifieke nood heeft BLCC perfect geluisterd. De trainer had kennis van zaken.
Een taalopleiding met de focus op spreken.
Ik had me geen betere opleiding kunnen voorstellen. Ik heb op heel korte tijd een massa aan informatie gekregen, zowel aan grammatica als aan woordenschat. Het is een hele inspanning om alles te verwerken maar de manier waarop de informatie wordt aangereikt maakt het een aangename inspanning. Een gestructureerde uitdagende aanpak die snel resultaat geeft.
Exotische taalopleiding Braziliaans - Portugees
De cursussen van BLCC zijn efficiënt en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ik heb een cursus Nederlands en een cursus Frans gevolgd, met het doel een examen van niveau B1 af te leggen. Bij de cursus Nederlands bereidde de leraar ons in 6 maand voor op het examen. Elke les was anders, interessant en zeer nuttig. Wij konden vol vertrouwen onze examens ingaan met de sterke basis en het taalkundige advies dat wij gekregen hadden. Ik haalde het hoogst mogelijke cijfer voor het examen. Ik begon de cursus Frans zonder enige kennis van de taal dus wij zijn begonnen met een goede basistraining van verschillende onderwerpen (grammatica, woordenschat, spreken/schrijven in het algemeen). Nadien hebben wij aan moeilijkere grammatica en woordenschattaken gewerkt, met veel oefeningen voor spreken en schrijven. Ten slotte hebben wij gewerkt aan de voorbereiding voor de examens. Na de cursus behaalde ik een niveau B2.
De cursussen zijn efficiënt en afgestemd op jouw noden
Zoveel enthousiasme zie je zelden. Sinds kort ben ik een nieuwe uitdaging aan gegaan. Hiervoor is het belangrijk om goed de Franse taal te beheersen. Om deze reden had mijn werk via BLCC Franse lessen geregeld. Na een kort telefonisch interview werd ik aan Wibe gekoppeld. Voor de eerste les was ik wat aarzelend. Ik had wel al een basis Frans maar niet voldoende om vlot te converseren. Maar al snel begon ik mij op mijn gemak te voelen. Wibe straalt rust uit en geeft je de tijd die je nodig hebt. Daarnaast geeft ze ook kleine eenvoudige tips die het allemaal wat eenvoudiger maken. Met haar enthousiasme en engelengeduld was Wibe voor mij de ideale persoon voor deze Franse lessen. Bedankt Wibe.
Zoveel enthousiasme zie je zelden!

Zijn er nog vragen?

Wat fijn dat je de opleiding ziet zitten. Voordat we echt van start gaan willen we je eerst even bellen voor een screening. Zo komen we te weten wat je huidige taalniveau is en welke doelen je hebt.


Plan een telefonische afspraak wanneer het jou past met één van onze Training Advisors.

BLOGBERICHTEN

Artikels die inspireren.

Meer weten over hoe je een taal leert? Hoe je als bedrjif een strategisch taalbeleid opzet? Waarom je e-learning moét inzetten? Of gewoon hoe werkt BLCC die ideale Language Learning Mix uit in de praktijk? Ontdek hier al onze artikels en laat je inspireren.

 • Volg een gratis taalopleiding Frans of Engels via Cevora
  Volg een gratis taalopleiding Frans of Engels via Cevora

  Werk je als bediende binnen PC200? Dan kun je via Cevora gratis een BLCC-taaltraining volgen. Word een pro in je vak, ook in het Frans of Engels!

  Lees meer
 • Taaltraining als oplossing bij rekrutering
  Taaltraining als oplossing bij rekrutering

  Moeite met het invullen van vacatures? Door achteraf te investeren in taaltraining kun je sterke kandidaten aanwerven, ongeacht hun initiële talenkennis.

  Lees meer
 • Het geheim achter de groei van BLCC: een interview met onze Managing Director
  Het geheim achter de groei van BLCC: een interview met onze Managing Director

  Ontdek het geheim achter de groei van BLCC en hun visie op de toekomst van taaltrainingen.

  Lees meer
 • BLCC zet in op innovatie met Squidll
  BLCC zet in op innovatie met Squidll

  De ideale taaloplossing vinden is niet evident. BLCC blijft innoveren en lanceert een gloednieuw online platform voor flexibele online taalondersteuning. 

  Lees meer
 • Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent
  Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent

  Aan de slag in de chemische sector? Volg dan nu een virtuele taalopleiding via Co-valent en word een pro in je vak, ook in een vreemde taal!

  Lees meer
 • 7 tips voor online lesgevers
  7 tips voor online lesgevers

  We geven onze trainers 7 tips om online en op afstand les te geven.

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Virtuele klassen brengen technische obstakels met zich mee? Niet per se! We leggen je uit waarom!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4

  Klaar voor een vierde mythe over virtuele klassen? Ook vandaag helpen we alweer een misverstand over virtuele klassen de wereld uit. Let’s dive right in! 

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Nee hoor, online lessen zorgen niet voor minder betrokken leerders. We houden ze bij de les!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Zo zijn virtuele klassen helemaal niet saai en onpersoonlijk. Ontdek meer!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Hebben virtuele klassen echt énkel praktische voordelen en geen didactische?

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen weerlegd
  5 mythes over virtuele klassen weerlegd

  We doorbreken vijf hardnekkige mythes rond virtuele klassen. Ontdek de vele voordelen van virtuele klassen voor jouw taalopleiding!

  Lees meer
 • E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge
  E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge

  Voor een sterk blended learning verhaal is toptechnologie en topcontent voor nodig. Wij vonden beide bij CrossKnowledge, onze e-learning partner.

  Lees meer
 • Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken
  Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken

  Blended learning is helemaal in. Bij BLCC geen trend, maar écht een project waarin we geloven. In deze blog lees je alles over de voordelen van e-quizzen.

  Lees meer
 • Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk
  Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk

  Voor elke taalopleiding organiseren we een taalscreening. Vaak gevreesd! In deze blog lessen we uit waarom een taalscreening zo belangrijk is!

  Lees meer
Neem contact op

Heb je nog vragen over de opleiding?

Zit je nog met brandende vragen over de opleiding klachten behandelen in het Frans? 

Contacteer één van onze Training Advisors via onderstaand formulier. We helpen je graag verder.