Specifieke opleiding Nederlands

Taaltraining Nederlands voor sales medewerkers.

Flag Dutch
Jouw ideale language learning mix

Taaltraining Nederlands voor sales medewerkers iets voor jou?

Je bent aan de slag als sales manager, verkoper of commerciële medewerker. Of je hebt plannen in die richting. 

Je wilt graag klantgericht communiceren, prijzen onderhandelen, klanten overtuigen van jouw product of dienst, weerstand counteren, ... Allemaal in het Nederlands!

Dan is deze taalopleiding Nederlands voor sales medewerkers de ideale opleiding om je een voorsprong te geven op je concurrenten.

Quote grey_background_no shadow
 1. 01
  Finance job

  Iets voor jou?

  Ben je actief in sales of ambieer je een functie als verkoper? Dankzij de opleiding Nederlands voor sales verkoop je met meer impact en haal je betere verkoopcijfers.

  Momenteel heb je al een intermediair niveau in het Nederlands. Dit betekent dat je jezelf goed kan uitdrukken en vlot spreekt in tal van situaties. Je klanten vol zelfvertrouwen & met dezelfde commerciële flair te woord staan in het Nederlands lukt je echter nog niet. Geen nood!

  Wij versterken jouw Nederlands specifiek op basis van jouw functie in de verkoop en wat jij moet kunnen. Jouw product, klanten en commerciële gesprekken vormen de basis van de opleiding.

 2. 02
  taaltrainingen overzicht

  Wat kan je na deze opleiding?

  • Een verkoopgesprek in goede banen leiden: sleutelzinnen gebruiken, actief luisteren, herformuleren, argumentere
  • Jouw product of dienst voorstellen
  • Minder tevreden klanten opvangen 
  • Cijfers rapporteren
  • Prijzen negotiëren
  • Small talk & informele gesprekken voeren als ijsbreker
  • Offertes en aanbestedingen opstellen
 3. 03
  taalopleiding voor sales team

  Betere verkoopcijfers & sales skills dankzij je opleiding Nederlands

  Wij weten het zeker! Dankzij onze partner CrossKnowledge bieden we je gespecialiseerde e-learning modules om je soft skills als verkoper aan te scherpen en zo je sales cijfers te boosten… in het Nederlands natuurlijk! Wat je leert, waar en wanneer kies je bovendien helemaal zelf! 

  Wat kan je verwachten?

  • Hoe bouw je een duurzaam professioneel netwerk met kwaliteitsvolle contacten? 
  • Hoe sluit je de beste deal?
  • Hoe kan je bijdragen tot een klantgerichte leercultuur?
  • Hoe organiseer je efficiënt een sales team? 
  • Hoe maak je van een lead een klant?
Jouw ideale language learning mix

Hoe gaan we te werk?

Je talenkennis en verkoopcijfers een boost geven kan met een taaltraining Nederlands voor sales managers.

Hoe? Door jouw ideale Language Learning Mix samen te stellen. Voor een opleiding die perfect aansluit bij jouw job, noden en wensen.  

01
Icon_screening

Screening.

Interesse in een taaltraining Nederlands voor sales die je verkoopcijfers boost? Dan starten we met je telefonische screening. Via een korte call in het Nederlands bepalen we welk taalniveau je heb bij de start van de opleiding, wat al goed lukt & minder goed lukt in het Nederlands en waar jij op het einde wilt staan. We noteren je leervoorkeuren en je beschikbaarheden.
02
Icoon tandwiel

Mix voorstellen.

Op basis van de input uit de screening stellen we je perfecte taaltraining samen. Online of op kantoor? In groep met je sales team of liever privéles? Met of zonder e-learning modules die focussen op je soft skills? Al die elementen vormen samen je ideale Language Learning Mix. 

03
icons (2) - kopie-1

Van start!

Tevreden met je voorstel voor je ideale taaltraining? Kun je je vinden in de aangeboden mix? Dan starten we met de taaltraining. We zoeken voor jou een taaltrainer Nederlands die ervaring heeft in de sales en boosten zo je skills! 

TESTIMONIALS

Wat onze klanten & cursisten zeggen.

Wij zijn blij met de pro-active, flexibele houding van BLCC. In no-time werden onze lessen Nederlands online opgezet zodat onze werknemers konden blijven leren. Ondanks het feit dat de cursisten het contact met medestudenten en trainer misten, zorgde het enthousiasme en de gedrevenheid van de trainer voor een volwaardige en effectieve online leerervaring.
Het enthousiasme en de gedrevenheid van de trainer voor een volwaardige en effectieve online leerervaring.
Gezien de COVID-19 maatregelen, waren we op zoek naar korte trajecten met snelle opstart, die onze mensen van thuis konden volgen. We leerden de afstandlessen bij BLCC kennen, waarop we dankzij ons vormingsfonds Co-Valent beroep kunnen doen. De ideale oplossing vandaag: snelle opstart, individuele trajecten, die op maat van niveau en de doelen van onze medewerkers zijn, korte trajecten van 10 uur die nog kunnen worden verlengd. Bovendien kunnen de mensen ook gedurende 1 jaar verder hun taalkennis verbeteren dankzij het e-learning platform van BLCC!
Roche zet in op virtuele taaltrainingen.
Om een eenvoudig gesprek met mijn medewerkers te kunnen voeren, vind ik het belangrijk om de taal te spreken van het land waarin ik werk. Ik vind mijn taaldocente heel professioneel. Ze past de lessen aan aan mijn leerstijl.
Lessen aangepast aan mijn leerstijl.
Dankzij de uitstekende samenwerking met BLCC konden we al voor de tweede keer een succesvol traject met nieuwe Franstalige collega’s afleggen. Hun flexibiliteit, creativiteit en gedrevenheid maakt hierin zeker het verschil!
Rekruteren in het buitenland
De cursussen van BLCC zijn efficiënt en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ik heb een cursus Nederlands en een cursus Frans gevolgd, met het doel een examen van niveau B1 af te leggen. Bij de cursus Nederlands bereidde de leraar ons in 6 maand voor op het examen. Elke les was anders, interessant en zeer nuttig. Wij konden vol vertrouwen onze examens ingaan met de sterke basis en het taalkundige advies dat wij gekregen hadden. Ik haalde het hoogst mogelijke cijfer voor het examen.
Ik haalde niveau B2

Plan een screening.

Wat fijn dat je de opleiding ziet zitten. Voordat we echt van start gaan willen we je eerst even bellen voor een screening. Zo komen we te weten wat je huidige taalniveau is en welke doelen je hebt.


Plan een telefonische afspraak wanneer het jou past met één van onze Training Advisors.

BLOGBERICHTEN

Artikels die inspireren.

Meer weten over hoe je een taal leert? Hoe je als bedrijf een strategisch taalbeleid opzet? Waarom je e-learning moét inzetten? Of gewoon hoe werkt BLCC die ideale Language Learning Mix uit in de praktijk? Ontdek hier al onze artikels en laat je inspireren.

 • Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent
  Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent

  Aan de slag in de chemische sector? Volg dan nu een virtuele taalopleiding via Co-valent en word een pro in je vak, ook in een vreemde taal!

  Lees meer
 • 7 tips voor online lesgevers
  7 tips voor online lesgevers

  We geven onze trainers 7 tips om online en op afstand les te geven.

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Virtuele klassen brengen technische obstakels met zich mee? Niet per se! We leggen je uit waarom!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4

  Klaar voor een vierde mythe over virtuele klassen? Ook vandaag helpen we alweer een misverstand over virtuele klassen de wereld uit. Let’s dive right in! 

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Nee hoor, online lessen zorgen niet voor minder betrokken leerders. We houden ze bij de les!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Zo zijn virtuele klassen helemaal niet saai en onpersoonlijk. Ontdek meer!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Hebben virtuele klassen echt énkel praktische voordelen en geen didactische?

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen weerlegd
  5 mythes over virtuele klassen weerlegd

  We doorbreken vijf hardnekkige mythes rond virtuele klassen. Ontdek de vele voordelen van virtuele klassen voor jouw taalopleiding!

  Lees meer
 • E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge
  E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge

  Voor een sterk blended learning verhaal is toptechnologie en topcontent voor nodig. Wij vonden beide bij CrossKnowledge, onze e-learning partner.

  Lees meer
 • Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken
  Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken

  Blended learning is helemaal in. Bij BLCC geen trend, maar écht een project waarin we geloven. In deze blog lees je alles over de voordelen van e-quizzen.

  Lees meer
 • Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk
  Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk

  Voor elke taalopleiding organiseren we een taalscreening. Vaak gevreesd! In deze blog lessen we uit waarom een taalscreening zo belangrijk is!

  Lees meer
 • Hoe kies je de juiste strategische partner voor jouw taalopleidingen?
  Hoe kies je de juiste strategische partner voor jouw taalopleidingen?

  Kies je binnenkort voor taalcursussen voor bedrijven? Ontdek hoe je strategisch de beste taalpartner kiest voor de taalopleidingen van jouw bedrijf!

  Lees meer
 • 10 tips om snel een nieuwe taal te leren.
  10 tips om snel een nieuwe taal te leren.

  Wil je een nieuwe taal leren? Hier zijn 10 tips voor jou van onze taal coach Kate die je snel op weg helpen. Tip? Integreer de taal in je dagelijkse leven!

  Lees meer
 • 6 tips voor de beste taalcursus.
  6 tips voor de beste taalcursus.

  De beste taalcursus is een die aan jou is aangepast: jouw niveau, job, doelen. Maar hoe doe je dat? We geven je 6 tips voor een geslaagde taalcursus.

  Lees meer
 • Ondertitels bij films of series om een nieuwe taal te leren?
  Ondertitels bij films of series om een nieuwe taal te leren?

  Ondertitels bij films of series om een nieuwe taal te leren: is dat wel zo'n goed idee of niet? Wij leggen uit wat je best doet, en waarom!

  Lees meer
Neem contact op

Heb je nog vragen over de opleiding?

Zit je nog met brandende vragen over de opleiding Nederlands voor sales medewerkers? 

Contacteer één van onze Training Advisors via onderstaand formulier. We helpen je graag verder.