Specifieke opleiding Nederlands

Nederlands voor sales medewerkers.

Taaltrainingen Nederlands sales medewerkers
Vlag Nederlands

Over Nederlands voor
sales medewerkers.

Als getalenteerde sales medewerker kan je ongetwijfeld klantgericht communiceren, onderhandelen, overtuigen, weerstand counteren... in je moedertaal. Maar kan je dat ook in het Nederlands?

joshua-earle-9idqIGrLuTE-unsplash

Iets voor jou?

Ben je actief in sales of ambieer je een functie als verkoper? Dan geef je jouw carrière een boost met onze opleiding Nederlands voor sales medewerkers.

Je hebt al een goed intermediair niveau in het Nederlands. Dat betekent dat je vlot spreekt en goed functioneert in tal van situaties. Je slaagt er echter nog niet in om je klanten te woord te staan met dezelfde impact als in je moedertaal. Geen nood! Wij versterken jouw Nederlands specifiek op basis van jouw functie en wat jij moet kunnen. Jouw product, klanten en gesprekken vormen de basis van de opleiding.

toa-heftiba-4xe-yVFJCvw-unsplash

Wat kan je na deze opleiding?

  • Een verkoopgesprek in goede banen leiden: sleutelzinnen gebruiken, actief luisteren, herformuleren, argumenteren, …
  • Jouw product of dienst professioneel voorstellen.
  • Minder tevreden klanten opvangen.
  • Cijfers rapporteren.
AdobeStock_169555718

Een betere sales medewerker worden via een opleiding Nederlands?

Het kan! Dankzij een uniek partnership met CrossKnowledge bieden we je gespecialiseerde e-learning modules om jouw sales skills aan te scherpen … in het Nederlands natuurlijk! Jij beslist zelf wat je wil leren en slaat meteen twee vliegen in één klap! Waarop focust deze training?

  • Hoe bouw je een duurzaam professioneel netwerk op met kwaliteitsvolle contacten?
  • Hoe sluit je de beste deal?
  • Hoe kan je bijdragen tot een klantgerichte cultuur ?
  • Hoe organiseer je efficiënt een sales team?

Jouw ideale Language Learning Mix

Hoe gaan we te werk?

Geef jezelf én je professionele carrière een boost met een taalopleiding op maat. Eerste stap: jouw ideale Language Learning Mix samenstellen. Zo sluit je opleiding aan bij jouw doelen en wensen.

result

Screening.

Wil je starten met een taalopleiding Nederlands? Dan bellen we jou eerst even op voor een korte screening. Zo kunnen we je huidige taalniveau bepalen, leren we je doelen kennen en kan je ons jouw verwachtingen vertellen. Met die informatie zoeken én vinden we de taaltrainer die bij je past.

seo-and-web

Mix voorstellen.

Een taalopleiding op maat samenstellen, dat doen we niet zomaar. We willen dan ook heel wat van je weten. Wil je face-to-face les krijgen, of verkies je een virtuele cursus? Leer je het liefst alleen - of net in groep? Kies je voor e-learning of net niet? Het antwoord op al die vragen helpt ons om jouw perfecte Language Learning Mix uit te werken.

storyboard

Van start!

Valt je Language Learning Mix in de smaak? Dan kunnen we starten. Eerst zoeken we de taaltrainer die aansluit bij jouw taalniveau, doelen en profiel.

Testimonials

Wat onze klanten, trainers en cursisten zeggen.

“Working virtually enables me to do it from the comfort of my home. Talking to a teacher who is, in turn, at her home makes it easier to ask silly question we normally do not dare to ask. Having private lessons helps me learn faster and with the best results, so that I can communicate effectively not only at work but in informal situations too.”

Valeria Giraldo-Carvajal,Associate Scientist R&D

“Gezien de COVID-19 maatregelen, waren we op zoek naar korte trajecten met snelle opstart, die onze mensen van thuis konden volgen. We leerden de afstandlessen bij BLCC kennen, waarop we dankzij ons vormingsfonds Co-Valent beroep kunnen doen. De ideale oplossing vandaag: snelle opstart, individuele trajecten, die op maat van niveau en de doelen van onze medewerkers zijn, korte trajecten van 10 uur die nog kunnen worden verlengd. Bovendien kunnen de mensen ook gedurende 1 jaar verder hun taalkennis verbeteren dankzij het e-learning platform van BLCC!”

Lieselot van Damme, HR Advisor bij ROCHE

“Ik zocht een opleiding waar de focus lag op spreken. Niet gewoon algemeen taalgebruik, maar binnen de context van verkoop. Naar mijn specifieke nood heeft BLCC perfect geluisterd. De trainer had kennis van zaken.”

Mario Muylle, Gedelegeerd bestuuder bij Dovy Keukens

“Om een eenvoudig gesprek met mijn medewerkers te kunnen voeren, vind ik het belangrijk om de taal te spreken van het land waarin ik werk. Ik vind mijn taaldocente heel professioneel. Ze past de lessen aan aan mijn leerstijl.”

Yves Zinggeler, CEO van Amgen Benelux

“Melanie leerde me Engels, maar uitsluitend toegespitst op mijn vakgebied waardoor ik mijn coachingsessies nu ook in Manchester kan geven. Zelfs mijn omgeving merkte snel dat mijn Engels er aanzienlijk op is verbeterd!”

Catherine Poissonnier, Zaakvoerder van Improve

“Ik krijg op regelmatige basis les via Skype en die lessen werpen nu al hun vruchten af.  Recent ben ik een niveau gestegen. Mijn Frans is écht verbeterd; dat merk ik in de contacten met collega’s, klanten en journalisten. Van mij krijgt BLCC een 11/10!”

Gianni De Muynck, Woordvoerder bij Axa Belgium

“Ik volgde een training Duits voor mijn job, maar vond het tegelijkertijd ook een persoonlijke verrijking om Duits te leren. Wat mij het meest aansprak in de BLCC-training was de persoonlijke aanpak van de trainer. Ze richtte zich volledig op mijn noden en wensen.”

Benoit Van Elst, Key Account Manager DIY bij Unilin

“Ik voel me nu veel comfortabeler in mijn telefonische contacten. Ook tijdens een presentatie kan ik me vlotter uitdrukken in het Frans en lig ik niet meer zo wakker van de fouten die ik maak.”

Steven De Winter, HR-officer bij Reynaers Aluminium

Zijn er nog vragen?

Ben je helemaal overtuigd over de opleiding Nederlands voor sales medewerkers? Of wil je graag meer informatie? Contacteer onze Training Advisors.