VIRTUAL LEARNING

SQUIDLL

BLCC zet in op innovatie met Squidll.

Contents

De ideale taaloplossing voor jezelf of jouw team vinden is niet altijd eenvoudig. Bij BLCC streven we er voortdurend naar om nieuwe manieren te vinden om aan de behoeften van onze trainees te voldoen, maar ook aan nieuwe leertendensen. In 2022 lanceerden we daarom een innovatief online platform, Squidll, voor flexibele online taalondersteuning. 

Met Squidll bieden we, naaste onze taaltrainingen van BLCC, een extra taaloplossing voor wie nood heeft aan meer flexibiliteit en het leren van taal wil integreren "in the flow of work". Of je nu behoefte hebt aan taalondersteuning op het gebied van HR, Sales, Marketing, Finance of een ander vakgebied, onze ervaren business taalcoaches met specifieke expertise staan voor je klaar.

Squidll, de nieuwe EdTech oplossing van BLCC.

Squidll is het resultaat van het combineren van de nieuwste technologieën én 30 jaar ervaring in professionele taaltrainingen dankzij onze taaltrainingen bij BLCC. We weten wat nodig is om cursisten succesvol een taal te laten leren, en we gaan nu net dat stapje verder. 

Ons doel is om professionals te ondersteunen bij het behalen van hun persoonlijke en carrièredoelen, ongeacht wat die doelen zijn. We willen taalgrenzen wegnemen en je brengen waar je naartoe wilt. 

Hoe werkt Squidll?

Benieuwd naar Squidll en hoe het werkt? Bekijk onderstaande aflevering van KanaalZ waarin de EdTech-sector nader wordt belicht.


Wil je meer weten over Squidll?

Boot your business language skills with Squidll

Bij Squidll kun je terecht voor flexibele en gerichte ondersteuning bij bv. presentaties, onderhandelingen, sollicitaties, het verfijnen van specifieke vaardigheden, vakjargon en specifieke woordenschat, en nog veel meer.

Boek een sessie met een van onze taalcoaches, oefen tijdens een live one-on-one sessie en blijf daarna verder oefenen met onze AI-gegenereerde oefeningen.

Squidll helpt je bij het zetten van de volgende stap in jouw carrière.

Ontdek meer over Squidll op onze website.