VIRTUAL LEARNING

ON-DEMAND

Innovatie, AI en technologie voor flexibele taalondersteuning.

Bij BLCC blijven we continu vernieuwen om tegemoet te komen aan de behoeften van onze cursisten en de laatste leertendensen. Zowel voor onze klassieke taaltrainingen als voor nieuwe digitale oplossingen zoeken we steeds naar de beste ondersteunende technologieën, tools en AI-oplossingen.

En uiteraard willen we ook beter inspelen op de wensen van onze klanten. De moderne professional vraagt steeds meer flexibiliteit, snelheid en een sterke focus op direct toepasbare vaardigheden. Om aan deze vraag te voldoen, lanceerden we in 2022 ons online platform Squidll: dé oplossing voor flexibele, online taalondersteuning.


Inzet op technologie en innovatie bij BLCC.

Met Squidll bieden we, naast onze traditionele BLCC-taaltrainingen, een extra taaloplossing voor wie behoefte heeft aan flexibiliteit en voor wie taal wil leren “in the flow of work.” Of je nu ondersteuning nodig hebt in HR, Sales, Marketing, Finance of een ander vakgebied, onze ervaren taalcoaches met specifieke expertise staan voor je klaar, precies wanneer jij dat nodig hebt.

In een recent interview met Edtech Station vertelt onze collega Jody meer over de technologische evoluties bij BLCC. Ze bespreekt hoe wij inzetten op nieuwe technologieën en AI, de toekomst van taaltraining en de rol van Squidll als antwoord op de groeiende vraag naar on-demand taalsupport. Squidll introduceert een compleet nieuwe manier van taal leren, volledig geïntegreerd in het dagelijkse werkproces.

 

Onze Training Advisor Jody aan het woord.

Bekijk de video hieronder om meer te weten te komen over onze innovatieve aanpak:

 


Meer weten over Squidll?

Boot your business language skills with Squidll

Op zoek naar een flexibele taaloplossing voor jouw team?

Met Squidll kies je voor gepersonaliseerde & flexibele ondersteuning, afgestemd op de specifieke noden, taalniveaus en rollen binnen je team. Of het nu gaat om technisch jargon of conversatietaal, Squidll biedt maatwerk om aan al jouw behoeften te voldoen.

Boek vrijblijvend een demo en ontdek in 30 minuten of Squidll de ideale taaloplossing kan zijn voor jouw organisatie of team.

 

Ontdek Squidll