VIRTUELE KLAS

SUBSIDIES

Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent.

Contents

Ben je aan de slag in de chemische sector? En kunnen jouw taalniveau en carrière wel een boost gebruiken? Volg dan nu een kosteloze virtuele taalopleiding via Co-valent. Waar en wanneer jij maar wilt!

Hoe gaan we te werk?

1. Jouw Language Learning Mix

Jouw perfecte Language Learning Mix uitwerken? Dat deden wij al samen met Co-valent. Want zij kennen de chemische sector natuurlijk als hun binnenzak. Geniet van een virtuele taalopleiding via Co-valent, een opleiding van 10u in het Nederlands, Frans, Engels of Duits.

Binnen de chemiesector zijn technologie en innovatie key. En net daar speelt deze flexibele virtuele taalopleiding perfect op in. We zetten 100% in op technology enhanced learning: de opleiding gebeurt volledig online. Ontmoet jouw trainer op Skype of Zoom voor korte sessies (30-60 min). Voor maximaal leerrendement ga je daarnaast ook digitaal aan de slag op het e-learning platform. Til je taalniveau naar een hoger level, waar en wanneer jij wilt

2. In screening.

Deze vaste formule betekent niet dat de opleiding niet meer aan jouw persoonlijke situatie aangepast is. Integendeel! Voor de start van je opleiding bellen we jou eerst even op voor een korte screening. Zo bepalen we je huidige taalniveau, leren we je doelen kennen en krijg je de kans om ons jouw verwachtingen te vertellen. Met die informatie zoeken én vinden we de taaltrainer die bij je past.

3. Van start!

Screening gebeurd? Dan gaan we van start met jouw virtuele taalopleiding! We zoeken dé taaltrainer die aansluit bij jouw taalniveau en doelen. En planning, natuurlijk!

4. Overtuigd over jouw virtuele taalopleiding via Co-valent?

Meer info vind je hier of surf naar www.co-valent.be. Schrijf je vandaag nog in!

Over Co-valent.

Co-valent is het vormingsfonds van en voor arbeiders (PC 116) en bedienden (PC207) in de sector van chemie, kunststoffen en life sciences. Indien je behoort tot één van deze paritaire comités, dan kan je tot 30 uur kosteloze taalopleidingen genieten via Co-valent.

Neem contact op