WORD EEN BLCC TAALTRAINER

Jij en wij: samen!

Ben je een ambitieuze taaltrainer die de nieuwste inzichten wilt integreren in jouw aanpak? Zet dan samen met BLCC je schouders onder de taaltrainingen van de toekomst.

POWERING UP PROFESSIONALS

Over BLCC.

Powering up professionals, daar draait het om bij BLCC. Als trotse dochter van de KU Leuven bedenkt BLCC taaloplossingen met impact. We organiseren taalopleidingen op maat die de verwachtingen van onze klanten inlossen. In groep of individueel, voor kleine of grote bedrijven? Alles kan. Onze focus ligt steeds op klanttevredenheid, ondernemerschap en de wil om te excelleren.

 1. 01
  Taaltrainer worden BLCC
  Familie

  Part of the team.

  Je bent een freelancer. Ook al ben je misschien maar deeltijds voor BLCC aan het werk, je maakt wél deel uit van ons team! Als BLCC taaltrainer ben je onze volwaardige collega. En dus willen we je leren kennen. We luisteren naar je - niet alleen om je te matchen met onze klanten, maar ook omdat we jouw input waarderen. Dat doen we het liefst in persoon, want persoonlijk en menselijk contact maakt het verschil.

  Je kan op ons rekenen wanneer je voor ons aan de slag gaat. Jij verdient respect voor de flexibele, volhardende én gepassioneerde manier waar op jij je werk doet.

 2. 02
  BLCC Taaltrainer
  BLCC Academy

  Toegang tot kennisnetwerk & leercommunity.

  'The teacher is a learner each and every minute of their life.' Je maakt deel uit van een community waarin kennisdeling en kennisopbouw centraal staat. De KU Leuven doet heel wat onderzoek naar het doeltreffend gebruik van technologie bij het leren van een taal. Die knowhow delen we met je. De BLCC Academy stimuleert je om je competenties aan te scherpen. Dat doe je onder meer door middel van webinars, workshops en blended leertrajecten - en natuurlijk ook door te leren van andere trainers. Concrete hulp nodig? Onze taalcoaches helpen je verder. En uiteraard krijg je toegang tot onze uitgebreide materiaalcatalogus.

 3. 03
  Sollictieer taaltrainer BLCC
  Uitdagingen

  Prestigieuze klanten- portefeuille & boeiende projecten.

  Via BLCC krijg je de kans om te werken voor internationaal gerenommeerde bedrijven - op prachtige locaties! Check onze klantenpagina maar eens.

  We richten ons op uitdagende projecten bij ambitieuze klanten. Bedrijven die nauw betrokken zijn bij de opleidingstrajecten die ze organiseren. Ook jij wordt nauw betrokken bij het bedenken van vernieuwende oplossingen.

DE IDEALE MATCH

Ben jij de taaltrainer
die wij zoeken?

Wil je de missie, visie en waarden van BLCC uitdragen? Kom ons trainersteam vervoegen!

 1. Taaltrainer worden bij BLCC
  Competenties

  Jouw Troeven.

  • Je hebt een native of near-native kennis van de taal.
  • Je hebt ervaring met taaltrainingen in bedrijven. Je stelt een communicatieve en competentiegerichte aanpak centraal. Je vertrekt vanuit de communicatieve noden van de klant.
  • Je gelooft in digital tools om de impact van jouw trainingen te versterken en je staat open voor virtuele trainingen.
  • Je bent een BLCC-ambassadeur bij onze klanten.
  • Een nieuwe taal leren verrijkt en opent je geest. Het is bovendien fun - en ook dat straal jij uit.
 2. Taaltrainer benodigheden
  Aanbod

  Wat bieden we jou.

  • Je wordt opgeleid in de leerfilosofie, het leerplatform en het materiaal van BLCC.
  • Je komt terecht in een learning community met jouw collega-trainers dankzij de events van de BLCC Academy. Je krijgt toegang tot face-2-face of online workshops rond algemene of heel specifieke onderwerpen.
  • Je krijgt ondersteuning op maat via onze taalcoaches. Je kan ze contacteren voor pedagogische ondersteuning, didactisch materiaal, praktische vragen, … Zij zijn er om jou te helpen.
  • Je vervoegt een warm team dat rekening houdt met jouw voorkeuren. En natuurlijk: dat jou maar al te graag wilt leren kennen.
 3. Taaltrainer benodigheden
  Aanbod

  Hoe gaan we van start?

  Vul onderstaand formulier in, dan contacteren wij je voor een kennismakingsgesprek met onze coaches. Op basis van een gedetailleerd profiel matchen we jouw expertise, ervaring en voorkeuren met onze klanten. Daarbij kijken we naar culturele fit én leerbereidheid.

  Is alles goed verlopen? Dan verwelkomen we je graag in ons team. En maken we ons klaar voor de start.