Specifieke opleiding Nederlands

Taaltraining Presenteren in het Nederlands.

Flag Dutch
Jouw ideale language learning mix

Is Presenteren in het Nederlands iets voor jou?

Koudwatervrees om presentaties te geven? Dat ken jij niet. Jij staat vol zelfvertrouwen voor een publiek - of het nu om een overleg, een presentatie, vergadering of een call gaat.

Maar blijf jij je zelfverzekerde zelf wanneer je diezelfde presentatie moet geven in het Nederlands?

Wij versterken zowel je presentatie-skills als je talenkennis Nederlands tijdens je opleiding Presenteren in het Nederlands.

Quote grey_background_no shadow
 1. 01
  Presenteren in Engels

  Iets voor jou?

  Je hebt een intermediair niveau in het Nederlands. Je kan je daarom al behoorlijk uitdrukken in het Nederlands. Maar je wilt het Nederlands zó goed beheersen dat je probleemloos je verhaal zelfverzekerd kan brengen voor een publiek - samenhangend én overtuigend. Daarbij wil je dezelfde impact hebben als in je moedertaal. Jouw presentatie vormt de basis voor deze opleiding.

 2. 02
  Man geeft presentatie

  Wat kan je na deze opleiding?

  • Structuur geven aan een presentatie
  • Aandacht trekken en vasthouden tijdens een presentatie
  • Onderdelen benadrukken
  • Omgaan met onderbrekingen
  • Vragen beantwoorden
  • Uitnodigen tot feedback geven of vragen stellen
  • Maar ook … je presentatie aantrekkelijk maken voor een Nederlandssprekend publiek
 3. 03
  Presenteren in Duits

  Je presentatie skills versterken tijdens je opleiding Nederlands?

  Dankzij onze e-learning modules van CrossKnowledge is je opleiding Nederlands nu veel meer dan alleen een opleiding Nederlands. Je wordt niet alleen ondergedompeld in de doeltaal, maar boost terwijl ook je presentatievaardigheden.

  Wat kan je verwachten?

  • Hoe bereid je jouw speech of presentatie voor?
  • Hoe breng je een wervend verhaal voor jouw publiek?
  • Hoe detecteer je verschillende communicatiestijlen?
  • Hoe kan je meer zelfvertrouwen uitstralen?
  • Hoe zet je visueel materiaal efficiënt in?
Jouw ideale language learning mix

Hoe gaan we te werk?

Klaar om je publiek omver te toveren met excellente presentatievaardigheden? Ideaal voor wanneer je je bedrijf moet voorstellen, een cijfers moet rapporteren, of budgetten voorleggen.

Allemaal in je taaltraining Nederlands! Zo gaan we te werk. 

01
Icon_screening

Screening.

Starten doen we met een telefonisch en persoonlijk gesprek, ook wel screening genoemd. We meten niet alleen je startniveau Nederlands maar luisteren ook naar jouw verhaal. Wat houd je job in? Welke presentaties moet jij vaak geven? En wat zijn je einddoelen?
02
Icoon tandwiel

Mix voorstellen.

Op basis van de informatie uit dat persoonlijke gesprek, stellen we je ideale Language Learning Mix op. En die is voor iedereen anders! Volg jij liever online of klassikaal les? Graag tijdens of buiten de werkuren? Veel zelfstudie of liever meer begeleiding? 

03
icons (2) - kopie-1

Van start!

Kun je je vinden in jouw Language Learning Mix? Dan zoeken we voor jou nog de ideale trainer om jou te helpen bij je presentatie skills in het Nederlands. Wat dacht je van een trainer met ervaring in public speaking? Perfecte match gegarandeerd! 

TESTIMONIALS

Wat onze klanten & cursisten zeggen.

Wij zijn blij met de pro-active, flexibele houding van BLCC. In no-time werden onze lessen Nederlands online opgezet zodat onze werknemers konden blijven leren. Ondanks het feit dat de cursisten het contact met medestudenten en trainer misten, zorgde het enthousiasme en de gedrevenheid van de trainer voor een volwaardige en effectieve online leerervaring.
Het enthousiasme en de gedrevenheid van de trainer voor een volwaardige en effectieve online leerervaring.
Gezien de COVID-19 maatregelen, waren we op zoek naar korte trajecten met snelle opstart, die onze mensen van thuis konden volgen. We leerden de afstandlessen bij BLCC kennen, waarop we dankzij ons vormingsfonds Co-Valent beroep kunnen doen. De ideale oplossing vandaag: snelle opstart, individuele trajecten, die op maat van niveau en de doelen van onze medewerkers zijn, korte trajecten van 10 uur die nog kunnen worden verlengd. Bovendien kunnen de mensen ook gedurende 1 jaar verder hun taalkennis verbeteren dankzij het e-learning platform van BLCC!
Roche zet in op virtuele taaltrainingen.
Om een eenvoudig gesprek met mijn medewerkers te kunnen voeren, vind ik het belangrijk om de taal te spreken van het land waarin ik werk. Ik vind mijn taaldocente heel professioneel. Ze past de lessen aan aan mijn leerstijl.
Lessen aangepast aan mijn leerstijl.
Dankzij de uitstekende samenwerking met BLCC konden we al voor de tweede keer een succesvol traject met nieuwe Franstalige collega’s afleggen. Hun flexibiliteit, creativiteit en gedrevenheid maakt hierin zeker het verschil!
Rekruteren in het buitenland
De cursussen van BLCC zijn efficiënt en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ik heb een cursus Nederlands en een cursus Frans gevolgd, met het doel een examen van niveau B1 af te leggen. Bij de cursus Nederlands bereidde de leraar ons in 6 maand voor op het examen. Elke les was anders, interessant en zeer nuttig. Wij konden vol vertrouwen onze examens ingaan met de sterke basis en het taalkundige advies dat wij gekregen hadden. Ik haalde het hoogst mogelijke cijfer voor het examen.
Ik haalde niveau B2

Plan een screening.

Wat fijn dat je de opleiding ziet zitten. Voordat we echt van start gaan willen we je eerst even bellen voor een screening. Zo komen we te weten wat je huidige taalniveau is en welke doelen je hebt.


Plan een telefonische afspraak wanneer het jou past met één van onze Training Advisors.

BLOGBERICHTEN

Artikels die inspireren.

Meer weten over hoe je een taal leert? Hoe je als bedrijf een strategisch taalbeleid opzet? Waarom je e-learning moét inzetten? Of gewoon hoe werkt BLCC die ideale Language Learning Mix uit in de praktijk? Ontdek hier al onze artikels en laat je inspireren.

 • Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent
  Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent

  Aan de slag in de chemische sector? Volg dan nu een virtuele taalopleiding via Co-valent en word een pro in je vak, ook in een vreemde taal!

  Lees meer
 • 7 tips voor online lesgevers
  7 tips voor online lesgevers

  We geven onze trainers 7 tips om online en op afstand les te geven.

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Virtuele klassen brengen technische obstakels met zich mee? Niet per se! We leggen je uit waarom!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4

  Klaar voor een vierde mythe over virtuele klassen? Ook vandaag helpen we alweer een misverstand over virtuele klassen de wereld uit. Let’s dive right in! 

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Nee hoor, online lessen zorgen niet voor minder betrokken leerders. We houden ze bij de les!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Zo zijn virtuele klassen helemaal niet saai en onpersoonlijk. Ontdek meer!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Hebben virtuele klassen echt énkel praktische voordelen en geen didactische?

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen weerlegd
  5 mythes over virtuele klassen weerlegd

  We doorbreken vijf hardnekkige mythes rond virtuele klassen. Ontdek de vele voordelen van virtuele klassen voor jouw taalopleiding!

  Lees meer
 • E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge
  E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge

  Voor een sterk blended learning verhaal is toptechnologie en topcontent voor nodig. Wij vonden beide bij CrossKnowledge, onze e-learning partner.

  Lees meer
 • Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken
  Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken

  Blended learning is helemaal in. Bij BLCC geen trend, maar écht een project waarin we geloven. In deze blog lees je alles over de voordelen van e-quizzen.

  Lees meer
 • Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk
  Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk

  Voor elke taalopleiding organiseren we een taalscreening. Vaak gevreesd! In deze blog lessen we uit waarom een taalscreening zo belangrijk is!

  Lees meer
 • Hoe kies je de juiste strategische partner voor jouw taalopleidingen?
  Hoe kies je de juiste strategische partner voor jouw taalopleidingen?

  Kies je binnenkort voor taalcursussen voor bedrijven? Ontdek hoe je strategisch de beste taalpartner kiest voor de taalopleidingen van jouw bedrijf!

  Lees meer
 • 10 tips om snel een nieuwe taal te leren.
  10 tips om snel een nieuwe taal te leren.

  Wil je een nieuwe taal leren? Hier zijn 10 tips voor jou van onze taal coach Kate die je snel op weg helpen. Tip? Integreer de taal in je dagelijkse leven!

  Lees meer
 • 6 tips voor de beste taalcursus.
  6 tips voor de beste taalcursus.

  De beste taalcursus is een die aan jou is aangepast: jouw niveau, job, doelen. Maar hoe doe je dat? We geven je 6 tips voor een geslaagde taalcursus.

  Lees meer
 • Ondertitels bij films of series om een nieuwe taal te leren?
  Ondertitels bij films of series om een nieuwe taal te leren?

  Ondertitels bij films of series om een nieuwe taal te leren: is dat wel zo'n goed idee of niet? Wij leggen uit wat je best doet, en waarom!

  Lees meer
Neem contact op

Heb je nog vragen over de opleiding?

Zit je nog met brandende vragen over de opleiding presenteren in het Nederlands? 

Contacteer één van onze Training Advisors via onderstaand formulier. We helpen je graag verder.