PROFESSIONELE TAALOPLEIDINGEN OP MAAT

Taalopleiding voor Sales medewerkers.

Wist jij dat je een klant sneller overtuigt van jouw product of dienst als je de moedertaal van de klant spreekt? Dit geeft jouw klant vertrouwen, toont goodwill en toewijding. Hoe meer inspanning je levert om de communicatie met je klant te verbeteren,  hoe beter jouw klant zich zal voelen en hoe beter de outcome van je sales gesprek zal zijn.

En jij? Ben jij er als sales klaar voor om jouw klanten te woord te staan in hun moedertaal? Ontdek onze taalopleiding voor sales medewerkers. 

VERSTERK JOUW SALES SKILLS IN EEN ANDERE TAAL

Welke taal zal jouw verkoopcijfers boosten?

Kies de taal van jouw keuze. Frans, Nederlands, Engels, Duits of Spaans? Je BLCC-taalopleiding geeft jouw taalniveau een stevige boost.

Maar daar blijft het niet bij! Je taaltraining focust ook op jouw functie als sales. En op de vaardigheden die jij in de vreemde taal nodig hebt. Vergaderen, presenteren of onderhandelen? Of nood aan extra sales skills? Je leert het allemaal tijdens je taalopleiding. 

Quote grey_background_no shadow
JOUW IDEALE LANGUAGE LEARNING MIX

Waarom een taalopleiding volgen?

Taalopleiding voor sales

Als sales medewerker kan je ongetwijfeld klantgericht communiceren, onderhandelen, overtuigen, weerstand counteren ... in je moedertaal.

Maar wat als je dat ook in een andere taal moet doen? Je wilt je klant uiteraard te woord staan met dezelfde impact. We versterken jouw taalniveau specifiek op basis van jouw functie als sales, en wat jij moet kunnen. Jouw product, jouw klanten en jouw gesprekken vormen de basis van de opleiding. 

Wat kan je na de opleiding? 

 • Een verkoopsgesprek in goede banen leiden: sleutelzinnen gebruiken, actief luisteren, herformuleren, argumenteren, …
 • Jouw product of dienst professioneel voorstellen.
 • Minder tevreden klanten te woord staan.
 • Cijfers rapporteren.
TESTIMONIALS

Wat onze klanten & cursisten zeggen.

De opleiding Engels is enthousiast gegeven door coach Fabienne met afwisseling van diverse topics: work-lifebalance, hobby's, wensen, slaap, kledij, LinkedIn, (glim)lachen, small talk, nieuws, krantenkoppen, idioms en nog véél meer. Fabienne gebruikte filmpjes, luister- en invuloefeningen en rollenspellen om grammar, vocabulary en the tenses een luchtige manier op te frissen. Huiswerk werd positief ervaren en goed voorbereid om te bespreken op de volgende sessie. Ook de multiculturele achtergrond van onze groep werd positief ingezet tijdens de lessen. De online opleiding Engels is een echte aanrader! Dankjewel Fabienne & BLCC!
Online opleiding Engels met afwisseling van diverse topics
Ik ben ervan overtuigd dat we ook iets zullen opsteken van de coronacrisis. In deze periode zijn virtuele (taal)opleidingen en e-learning dé ideale op manier om me bij te scholen tijdens de vrijgekomen uurtjes. Door de persoonlijke begeleiding via videochat leeft het gevoel dat er rechtstreeks contact is met de taaltrainer. Waarom dit niet meenemen naar de toekomst? En dit is voor mij zeer belangrijk!
Dé ideale op manier om me bij te scholen tijdens vrijgekomen uurtjes.
Het e-learning platform is overzichtelijk en voorziet business cases over onderwerpen zoals meetings of telefoneren. Het brengt je extra taalvaardigheden bij die je professioneler laten overkomen in dagelijks leven. Je kan het op elk ogenblik raadplegen zowel op pc als smartphone of tablet, zowel online als offline. Dit biedt de mogelijkheid om leermomenten te nemen als er wat tijd vrijkomt bij het wachten of op de trein.
De extra taalvaardigheden laten je professioneler overkomen in het dagelijks leven
Melanie leerde me Engels, maar uitsluitend toegespitst op mijn vakgebied waardoor ik mijn coachingsessies nu ook in Manchester kan geven. Zelfs mijn omgeving merkte snel dat mijn Engels er aanzienlijk op is verbeterd!
Mijn omgeving merkte snel dat mijn Engels er aanzienlijk op is verbeterd.
Jouw ideale language learning mix

Hoe gaan we te werk?

Geef jezelf en je professionele carrière een boost met een taalopleiding op maat.

Eerste stap: jouw ideale Language Learning Mix samenstellen. Zo kunnen we je taalopleiding helemaal laten aansluiten op jouw persoonlijke doelen en wensen.

01
Icoon tandwiel

Stel jouw Mix samen.

Op zoek naar een taalopleiding die naadloos aansluit bij jouw noden en wensen, maar niet zeker welke opleiding nu het best bij jou past? Doe dan nu de configuratie! Wil je face-to-face les krijgen, of verkies je een virtuele cursus? Leer je het liefst alleen - of net in groep? Kies je voor e-learning of net niet? Aan de hand van 8 vragen, geven we jou een voorstel voor jouw ideale Language Learning Mix.

 
02
Icon_screening

Screening.

Configurator ingevuld? Dan ontvang je van ons een voorstel voor jouw ideale taalopleiding op maat. Bevalt die je? Prima! Dan gaan we verder. We nemen telefonisch contact met je op voor een screening. Zo kunnen we je huidige taalniveau bepalen, leren we je doelstellingen kennen en vertel je ons wat je verwacht van de opleiding. Met die informatie zoeken we de taaltrainer die bij je past.

03
icons (2) - kopie-1

Let's go!

Valt je Language Learning Mix in de smaak? Dan kunnen we starten. Zowel je taalniveau als jouw skills als sales manager tillen we naar een hoger niveau,  tijdens én dankzij je taalopleiding..

Zijn er nog vragen?

BLCC ontwikkelt taaloplossingen én organiseert taalopleidingen voor professionals. Niet kant-en-klaar, wél altijd op maat. Groepen en individuen, grote en kleine organisaties... Iedereen bereikt zijn doel dankzij de ideale Language Learning Mix. 

BLOGBERICHTEN

Artikels die inspireren.

Meer weten over hoe je een taal leert? Hoe je als bedrijf een strategisch taalbeleid opzet? Waarom je e-learning moét inzetten? Of gewoon hoe werkt BLCC die ideale Language Learning Mix uit in de praktijk? Ontdek hier al onze artikels en laat je inspireren.

 • BLCC zet in op innovatie met Squidll
  BLCC zet in op innovatie met Squidll

  De ideale taaloplossing vinden is niet evident. BLCC blijft innoveren en lanceert een gloednieuw online platform voor flexibele online taalondersteuning. 

  Lees meer
 • Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent
  Volg een virtuele taalopleiding via Co-valent

  Aan de slag in de chemische sector? Volg dan nu een virtuele taalopleiding via Co-valent en word een pro in je vak, ook in een vreemde taal!

  Lees meer
 • 7 tips voor online lesgevers
  7 tips voor online lesgevers

  We geven onze trainers 7 tips om online en op afstand les te geven.

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 5

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Virtuele klassen brengen technische obstakels met zich mee? Niet per se! We leggen je uit waarom!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 4

  Klaar voor een vierde mythe over virtuele klassen? Ook vandaag helpen we alweer een misverstand over virtuele klassen de wereld uit. Let’s dive right in! 

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 3

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Nee hoor, online lessen zorgen niet voor minder betrokken leerders. We houden ze bij de les!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 2

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Zo zijn virtuele klassen helemaal niet saai en onpersoonlijk. Ontdek meer!

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1
  5 mythes over virtuele klassen ontkracht: Mythe 1

  Er bestaan veel misverstanden rond virtuele klassen. Hebben virtuele klassen echt énkel praktische voordelen en geen didactische?

  Lees meer
 • 5 mythes over virtuele klassen weerlegd
  5 mythes over virtuele klassen weerlegd

  We doorbreken vijf hardnekkige mythes rond virtuele klassen. Ontdek de vele voordelen van virtuele klassen voor jouw taalopleiding!

  Lees meer
 • E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge
  E-learning voor taal: toptechnologie en topcontent van CrossKnowledge

  Voor een sterk blended learning verhaal is toptechnologie en topcontent voor nodig. Wij vonden beide bij CrossKnowledge, onze e-learning partner.

  Lees meer
 • Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken
  Blended learning: hoe online quizzen je taaltraining versterken

  Blended learning is helemaal in. Bij BLCC geen trend, maar écht een project waarin we geloven. In deze blog lees je alles over de voordelen van e-quizzen.

  Lees meer
 • Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk
  Taalscreening voor de start van je opleiding: daarom is het belangrijk

  Voor elke taalopleiding organiseren we een taalscreening. Vaak gevreesd! In deze blog lessen we uit waarom een taalscreening zo belangrijk is!

  Lees meer
 • Hoe kies je de juiste strategische partner voor jouw taalopleidingen
  Hoe kies je de juiste strategische partner voor jouw taalopleidingen

  Kies je binnenkort voor taalcursussen voor bedrijven? Ontdek hoe je strategisch de beste taalpartner kiest voor de taalopleidingen van jouw bedrijf!

  Lees meer
 • 10 tips om snel een nieuwe taal te leren
  10 tips om snel een nieuwe taal te leren

  Wil je een nieuwe taal leren? Hier zijn 10 tips voor jou van onze taal coach Kate die je snel op weg helpen. Tip? Integreer de taal in je dagelijkse leven!

  Lees meer
 • 6 tips voor de beste taalcursus
  6 tips voor de beste taalcursus

  De beste taalcursus is een die aan jou is aangepast: jouw niveau, job, doelen. Maar hoe doe je dat? We geven je 6 tips voor een geslaagde taalcursus.

  Lees meer