Sta je echt alleen bij het online leren van een taal.

Contents

Je wilt online een taal leren dankzij een taalopleiding via e-learning. Maar en taal leer je om te connecteren met mensen. Tijdens een taalopleiding leer je van medecursisten en overwin je je spreekdrempels in een veilige setting. Je wordt aangemoedigd door trainer en andere trainees.

Maar wat als al deze motiverende factoren er niet zijn?

Sta je er dan echt alleen voor?

De toegevoegde waarde van online een taal leren 

Dat e-learning een toegevoegde waarde biedt aan jouw opleiding, dat is zeker. Daarom investeren we al jaren in een uitgebreid e-learningplatform, met waardevolle leeractiviteiten en massa’s oefeningen. Je leert er de bouwstenen van de taal, zoals grammatica en woordenschat. Maar we dompelen je ook onder in de doeltaal via interactieve business cases. Vergaderen, telefoneren of e-mailen? Er is een case aangepast aan jouw niveau en jouw professionele context. Hoe actiever je aan de slag gaat met de oefeningen op het e-learningplatform, hoe sneller je vooruitgaat. Want een taal leren, dat is hard werken. Het vergt dan ook veel herhaling om je nieuwe structuren of woordenschat eigen te maken.

Het 'lastige' aan e-learning 

Het ‘lastige’ aspect van e-learning is dan ook niet het technologische of het inhoudelijke aspect. Het is … menselijk! Jawel, inloggen en alleen online een taal leren vraagt een ijzersterke discipline. Dit isolement is één van de meest gekende bedreigingen voor e-learning. Je begint eraan met de beste voornemens, maar we weten uit de praktijk dat weinigen het echt volhouden zonder begeleiding van een trainer.

 

BLCC to the rescue! 

Maar dit betekent niet dat we je helemaal aan je lot overlaten. Integendeel! Jouw motivatie hoog houden is ons doel. Zo verdien jij badges met elke oefening die je tot een goed einde brengt. Dankzij motiverende e-mails houden we je op de hoogte van je vooruitgang op het platform. Heb je een module volledig afgerond? Dan ontvang je een officieel certificaat met jouw naam, niveau en score. En dat certificaat deel je met één klik op de knop met jouw LinkedIn-netwerk. Toon hen dat jij leergierig bent en dat jouw language skills een boost gekregen hebben.

Ontwerp zonder titel (12)-png

 

Wil je ook online een taal leren via het BLCC e-learningplatform? 

Neem contact met ons op!

Neem contact op