MY BLCC LEARNING

Ontdek het e-learning platform van BLCC.

Blended Learning & E-Learning

Leer een taal dankzij authentieke business cases.

Bellen met een klant, iemand uitnodigen bij jou op kantoor, e-mails sturen met prijsvoorstellen, een presentatie geven, cijfers en grafieken bespreken, ...

Het BLCC e-learning platform biedt business cases aan, geïnspireerd door authentieke professionele situaties waarmee alle professionals in aanraking komen tijdens carrière.

Op maat van het taalniveau van elke cursist.

Blended leertraject

Gebruik je e-learning als versterking en verrijking van je taallessen met je trainer? Dan heb je een blended leertraject. Je taalcoach kent het platform en bezorgt jou bijhorende spreekoefeningen in de les. Op die manier brengen we e-learning tot leven in je eigen professionele context, terwijl we je talenkennis boosten.

Lees hier de voor- en nadelen van Blended Learning

Zelfstudie via e-learning

In je eentje & zelfstandig aan de slag op hetIn je eentje & zelfstandig aan de slag op het platform? Ook dat kan! Het e-learning platform biedt zelfstudie taalopleiding zonder de hulp van een taaltrainer. platform? Ook dat kan! Het e-learning platform biedt zelfstudie taalopleiding zonder de hulp van een taaltrainer.

Neem contact op

Interactive oefeningen & leerinhouden.

e learning blcc

Veel variatie houdt leren leuk en houdt de leerder gemotiveerd & bij de les! Daarom biedt het BLCC e-learning platform een groot aanbod aan verschillende oefensoorten en leerinhouden.

Van videos met dialogen tot open vragen, meerkeuzevragen, polls, drag & drop tot zelfs een chatfunctie waar je kan praten met je trainer en mede-cursisten.

Bovendien vind je op het einde van elke leermodule een testmodule om jouw kennis te herhalen en te meten wat je tot dan geleerd hebt.

Ontdek hier de 10 voordelen van e-learning

 

Wat vind je precies op het platform?

01

Business cases op jouw niveau.

Je krijgt op het platform toegang tot de business cases: concrete en hands-on communicatieve situaties waar elke professional elke dag mee in contact komt. Telefoneren, meetings leiden, presenteren, e-mailen, communicatie met je klant, en zoveel meer! Allemaal aangepast aan jouw taalniveau.
02

Grammatica oefeningen.

Je kan geen nieuwe taal leren zonder ook de grammatica aan te pakken. Vergeet driloefeningen in de les met je trainer. Het e-learning platform is de perfecte plek om grammatica in te oefenen. Op je eigen tempo! Dit zorgt er ook voor dat je meer waardevolle tijd hebt met je trainer om je spreekvaardigheid te trainen.
03

Woordenschat via quizzen.

Wil je focussen op job- of sectorspecifieke woordenschat in de vreemde taal? Het platform biedt een hele reeks oefeningen rond thema's zoals handel, financiën, verzekeringen, economie, en mere! Allemaal gebracht op een leuke en interactieve manier via e-quizzen zoals Quizlet of Kahoot.
04

Herhaal en breid je kennis uit.

Ben je klaar met al je business cases op jouw taalniveau? Goed gedaan! Ontgrendel dan snel de business cases op het volgende taalniveau om je talenkennis verder te versterken en uitbreiden. Eerder nood aan meer herhaling? Neem dan eens een kijkje op het vorige level om die skills even weer op te frissen.
05

Boost je soft skills met de skill paths.

Heb je al een gevorderd taalniveau? Dompel jezelf dan onder in de vreemde taal die je leert via onze skill paths. De CLIL-methode, maar dan omgekeerd! Je zal niet enkel je talenkennis boosten, maar ook je soft skills rond professionele communicatie, leadership & management, customer service & negotiëren, en  zoveel meer.
06

Gamification voor je motivatie.

Met alles wat je doet op het platform verdien je punten & badges. Het platform maakt handig gebruik van gamification om cursisten te motiveren om te leren. Meer nog, we zorgen er zo voor dat leren leuk blijft! Op het einde van elke cursus, ontvang je een certificaat van voltooiing om te delen met je collega's en je professioneel netwerk. Ideaal voor je digitale CV.

 1. Frans leren voor managers

  Follow up on learning activity via dashboards.

  Data is kennis. Daarom kan je HR-manager of je teamleader monitoren hoeveel vooruitgang je maakt op het platform via wekelijkse rapporten en het dashboard.

  Je kan ook je eigen vooruitgang opvolgen en zien welke modules je al hebt afgewerkt en hoeveel punten of badges je daarmee verdiende!

 2. CrossKnowledge BLCC

  Onze partner Crossknowledge.

  Wil je het onderste uit de kan halen bij je taaltraining? Dan heb je de beste content en de beste technologie nodig. Wij vonden beide bij CrossKnowledge. Dankzij hen bieden we jou een award-winning e-learning platform aan dat gericht is op experience, engagement en gebruiksvriendelijkheid. Op vlak van content krijg je dankzij de business cases authentieke professionele situaties te zien zoals telefoneren, e-mailen, presentaties geven, excellente customer service en veel meer.

 

E-learning platform in cijfers!

35.295

Uren e-learning gem. 9,8u per cursist

3.616

Actieve studenten op het platform

62.889

Unieke connecties op het platform

E-learning opzetten voor je bedrijf en je collega's

Demo

Plan een live demo in.

Wil je het e-learning platform zelf gaan ontdekken en je professionele talenkennis boosten? Contacteer ons voor een live demo.