LET'S TALK ANSWERS!

BLCC FAQ.

Do you have questions about our language courses, our approach or BLCC? You can find answers to frequently asked questions here!

Waarom gebruikt BLCC geen vaste methode?

We krijgen wel meer de vraag ‘welke methode gebruiken jullie?’. Wij vinden het meestal een lastige vraag. Indien we antwoorden geen vaste methode te gebruiken, lijkt het alsof we geen duidelijke visie hebben op taalleren. En niets is minder waar. Indien we hier een methode vooropstellen, missen we de essentie van wat we willen realiseren: een taaltraining op maat van elke cursist. Geen enkele klant, project of persoon is identiek. En daardoor is ook geen enkele taalopleiding identiek. Onmogelijk dus om van één vaste didactische methode uit te gaan.

BLCC heeft tal van productcomponenten en zet die in de juiste balans en op de meest efficiënte manier in. We noemen het de Language Learning Mix, een mix van leervormen en -inhouden die het beste aangepast zijn aan jouw situatie.

Waar we heel sterk in geloven – we noemen het een strategie, geen methode – is in ‘technology enhanced learning’. Door technologie op de juiste manier in te zetten, kunnen we de efficiëntie van jouw opleiding verhogen. Dat is zeker de gemene deler in al onze taaltrainingen!