Nederlands leren? Natuurlijk!

Flexibele professionele taaltraining Nederlands.

Taaltrainingen Nederlands
Vlag Nederlands

Flexibele professionele taalopleiding Nederlands.

Wil je beter communiceren met het Nederlandstalige filiaal van je bedrijf? Moet je onderhandelen met Nederlandse klanten en prospecten? Vergader je vaak met collega’s uit Vlaanderen? Hoewel in de zakelijke wereld bijna iedereen Engels of Frans spreekt, is ook een goede kennis van het Nederlands onmisbaar.

Jouw ideale Language Learning Mix

Hoe gaan we te werk?

Geef jezelf en je professionele carrière een boost met een taalopleiding Nederlands. Ben je er klaar voor? Dan is het tijd om jouw ideale Language Learning Mix samen te stellen, zodat die aansluit bij jouw noden en wensen.

result

Screening.

Wil je starten met een taalopleiding Nederlands? Dan bellen we jou eerst even op voor een korte screening. Zo kunnen we je huidige taalniveau bepalen, leren we je doelen kennen en kan je ons jouw verwachtingen vertellen. Met die informatie zoeken én vinden we de taaltrainer die bij je past.

seo-and-web

Mix voorstellen.

Een taalopleiding op maat samenstellen, dat doen we niet zomaar. We willen dan ook heel wat van je weten. Wil je face-to-face les krijgen, of verkies je een virtuele cursus? Leer je het liefst alleen - of net in groep? Kies je voor e-learning of net niet? Het antwoord op al die vragen helpt ons om jouw perfecte Language Learning Mix uit te werken.

storyboard

Van start!

Valt je Language Learning Mix in de smaak? Dan kunnen we starten. Eerst zoeken we de taaltrainer die aansluit bij jouw taalniveau, doelen en profiel.

Group 8096

Jouw taaltrainer: meer dan taal alleen.

Je taaltrainer Nederlands past je opleiding volledig aan op jouw maat en jouw ritme. Je oefent net dié topics die cruciaal zijn voor jouw job. Grammatica en woordenschat worden scherpgesteld in functie van jouw doelstellingen.

Maar daar stopt het niet. Een taal leren, is meer dan alleen grammaticale regels en woordenschat.

Als je een nieuwe taal leert, heb je vooral nood aan woorden en zinnen die je meteen kan gebruiken. Onze trainers leggen de theorie alleen uit als dat écht nodig is. Het grootste deel van de taaltraining focust op levensechte situaties. We leren de cursisten om Nederlandse teksten te begrijpen, een gesprek te voeren of e-mails te beantwoorden.

Om dat te bereiken, zijn er uiteraard de lesmomenten. Maar alle cursisten hebben ook toegang tot een e-learning platform. Hierop vind je zowel de grammaticale uitleg als extra oefenmateriaal.

Testimonials

Wat onze klanten, trainers en cursisten zeggen..

“Working virtually enables me to do it from the comfort of my home. Talking to a teacher who is, in turn, at her home makes it easier to ask silly question we normally do not dare to ask. Having private lessons helps me learn faster and with the best results, so that I can communicate effectively not only at work but in informal situations too.”

Valeria Giraldo-Carvajal,Associate Scientist R&D

“Gezien de COVID-19 maatregelen, waren we op zoek naar korte trajecten met snelle opstart, die onze mensen van thuis konden volgen. We leerden de afstandlessen bij BLCC kennen, waarop we dankzij ons vormingsfonds Co-Valent beroep kunnen doen. De ideale oplossing vandaag: snelle opstart, individuele trajecten, die op maat van niveau en de doelen van onze medewerkers zijn, korte trajecten van 10 uur die nog kunnen worden verlengd. Bovendien kunnen de mensen ook gedurende 1 jaar verder hun taalkennis verbeteren dankzij het e-learning platform van BLCC!”

Lieselot van Damme, HR Advisor bij ROCHE

“Ik zocht een opleiding waar de focus lag op spreken. Niet gewoon algemeen taalgebruik, maar binnen de context van verkoop. Naar mijn specifieke nood heeft BLCC perfect geluisterd. De trainer had kennis van zaken.”

Mario Muylle, Gedelegeerd bestuuder bij Dovy Keukens

“Om een eenvoudig gesprek met mijn medewerkers te kunnen voeren, vind ik het belangrijk om de taal te spreken van het land waarin ik werk. Ik vind mijn taaldocente heel professioneel. Ze past de lessen aan aan mijn leerstijl.”

Yves Zinggeler, CEO van Amgen Benelux

“Melanie leerde me Engels, maar uitsluitend toegespitst op mijn vakgebied waardoor ik mijn coachingsessies nu ook in Manchester kan geven. Zelfs mijn omgeving merkte snel dat mijn Engels er aanzienlijk op is verbeterd!”

Catherine Poissonnier, Zaakvoerder van Improve

“Ik krijg op regelmatige basis les via Skype en die lessen werpen nu al hun vruchten af.  Recent ben ik een niveau gestegen. Mijn Frans is écht verbeterd; dat merk ik in de contacten met collega’s, klanten en journalisten. Van mij krijgt BLCC een 11/10!”

Gianni De Muynck, Woordvoerder bij Axa Belgium

“Ik volgde een training Duits voor mijn job, maar vond het tegelijkertijd ook een persoonlijke verrijking om Duits te leren. Wat mij het meest aansprak in de BLCC-training was de persoonlijke aanpak van de trainer. Ze richtte zich volledig op mijn noden en wensen.”

Benoit Van Elst, Key Account Manager DIY bij Unilin

“Ik voel me nu veel comfortabeler in mijn telefonische contacten. Ook tijdens een presentatie kan ik me vlotter uitdrukken in het Frans en lig ik niet meer zo wakker van de fouten die ik maak.”

Steven De Winter, HR-officer bij Reynaers Aluminium

Ontdek jouw ideale Language Learning Mix

Ontdek welke Language Learning Mix bij jou past. En neem deel aan een flexibele taalopleiding van BLCC. Configureer nu met enkele klikken en ontdek welke mix je op het lijf geschreven is.

Zijn er nog vragen?

Ben je helemaal overtuigd om je kennis van het Nederlands naar een hoger niveau te tillen? Of wil je meer informatie over de Nederlandse taalopleidingen? Contacteer onze Training Advisors.