LET'S TALK ANSWERS!

FAQ van BLCC.

Vragen over taalopleidingen? Onze aanpak? Over BLCC? Het antwoord op de meest gestelde vragen vind je hier!

Ga terug naar overzicht

Welke taaltesten zijn mogelijk?

We vertrekken graag vanuit het doel van de taaltesten!

Wil je het niveau van één persoon of een beperkte groep in kaart brengen, ter voorbereiding van een opleiding, dan verkiezen we een persoonlijk contact. Zo testen we niet alleen het niveau maar definiëren we ook doelstellingen en verwachtingen, noteren we mogelijke leervormen en beschikbaarheden en luisteren we naar bezorgdheden van de trainee. Uit ervaring weten we dat de voorspellende waarde van deze test het meest betrouwbaar én waardevol is voor een communicatieve opleiding. We bieden heel korte tot ruimere testoplossingen aan.

Wil je snel schakelen, test je een grote groep of is vooral de objectiviteit van de meting cruciaal, kies dan voor onze e-screening! We hebben die in huis voor Nederlands, Frans, Engels en Duits. Grammatica, woordenschat, lees- en luistervaardigheden worden getest. De uitkomst van de test is een mooi rapport met gedetailleerde scores. Je kiest ervoor om dit rapport al dan niet te tonen aan de persoon die de test afneemt.

Voor een volledige testing kan je de e-test uitbreiden met elektronische spreek- en/of schrijfvaardigheidsvragen. Wij garanderen een snelle opvolging; meestal heeft u alle resultaten binnen de 24u binnen!

Achter de e-testen zit een heuse testdatabank! M.a.w. we kunnen in functie van jouw concrete situatie of doelstellingen ook e-testen op maat aanbieden.

Net zoals voor onze Language Learning Mix, hebben we alle testcomponenten in huis om de juiste test mix voor jou samen te stellen. Een co-creatie garandeert het beste resultaat!