BLCC Case Corona

Creativiteit in coronatijd.

Lees meer
Scroll
Creativiteit in coronatijd

De coronacrisis dwong ons tot creativiteit om deze periode van sociaal isolement door te komen. We gingen enkele boeiende maanden tegemoet. De geschiedenis leert ons dat wie in crisistijden investeert in (taal)opleidingen, gewapend aan de strijd begint wanneer die periode voorbij is. 

Maar wat zijn dan de opties, als we afstand moeten houden? 

Collectieve e-learningmomenten.

Het vergt de nodige discipline om zonder ondersteuning van je taaltrainer aan e-learning te doen. Laten we daarom samen e-learnen! We spreken af op een vast tijdstip in de week. Samen gaan we oefenen op het e-learningplatform. Op dat moment is er ook een virtuele taalcoach live aanwezig om jouw vragen onmiddellijk te beantwoorden.

Leer ook van medestudenten en overleg via chat! Maak zo je e-learningmoment rijker en aangenamer.

Van face-to-face naar screen-to-screen.

Corona hoeft je face-to-face training niet noodzakelijk een halt toe te roepen. Want een onderbreking van je training is niet ideaal. Wachten tot de crisis over is om dan je training verder te zetten lijkt een optie, maar het kan ook anders. En beter :-).

Zet daarom je training virtueel verder! Individueel blijft individueel. Voor groepen bieden we  twee opties aan. Ofwel ga je in groep verder in een virtuele klas; ofwel splits je je sessie van bijvoorbeeld twee uur op in mini-deeltjes van 30 minuten, en krijgt iedereen persoonlijke begeleiding vanop afstand.

Welke mix je ook kiest, die maken we samen op basis van jouw situatie en onze expertise.

One to many? Plan een webinar!

Dacht je er al langer over om het taalniveau van een grote groep medewerkers op te krikken? Is er geen ruimte om al die mensen in kleine groepjes op te delen? Wat dacht je dan van een webinar?

In tegenstelling tot een virtuele groepsopleiding is een webinar een kort leermoment met weinig interactie. We werken rond één specifiek topic, zoals telefoneren of e-mailen. De coach biedt jou die sleutelzinnen aan om meteen aan de slag te gaan.

Benieuw naar ons aanbod? Neem contact met ons op!

(Taal)opleidingen in coronatijden.

Laten we deze vrijgekomen tijd productief en nuttig invullen. Maak van deze uitdagende tijd een opportuniteit en investeer in jezelf! En in je language skills natuurlijk. Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar, welke oplossing ook bij jou past!

Nog vragen over jouw taalopleiding tijdens de coronacrisis?

We hebben vast een antwoord voor je.