BLCC Case Virtual learning

Creativiteit in coronatijd: virtuele taaloplossingen op afstand.

Lees meer
Scroll
Creativiteit in coronatijd: virtuele taaloplossingen op afstand

Creativiteit in coronatijd: virtuele taaloplossingen op afstand.

De coronacrisis dwong ons tot creativiteit om deze periode van sociaal isolement door te komen. We gingen enkele boeiende maanden tegemoet. De geschiedenis leert ons dat wie in crisistijden investeert in taalopleidingen, gewapend aan de strijd begint wanneer die periode voorbij is. Maar wat zijn dan de opties voor jouw taalopleiding, als we afstand moeten houden? We bieden je graag enkele virtuele taaloplossingen op afstand aan.

Collectieve e-learningmomenten.

Het vergt de nodige discipline om zonder ondersteuning van je taaltrainer aan e-learning te doen. Zeker nu e-learning niet meer afgewisseld is met een fysieke taaltraining en contact met de trainer. Laten we daarom samen e-learnen! We spreken af op een vast tijdstip in de week. Samen gaan we oefenen op het e-learningplatform. Op dat moment is er ook een virtuele taalcoach live aanwezig om jouw vragen onmiddellijk te beantwoorden.

Leer ook van medestudenten en overleg via chat! Maak zo je e-learningmoment rijker en aangenamer.

Van face-to-face naar screen-to-screen.

Corona hoeft je face-to-face taaltraining niet noodzakelijk een halt toe te roepen. Want een onderbreking van je taalopleiding is niet ideaal. Wachten tot de crisis over is om dan je training verder te zetten lijkt een optie, maar het kan ook anders. En beter :-).

Zet daarom je taalopleiding virtueel verder! Individueel blijft individueel. Voor groepen bieden we  twee opties aan. Ofwel ga je in groep verder in een virtuele klas; ofwel splits je je sessie van bijvoorbeeld twee uur op in mini-deeltjes van 30 minuten, en krijgt iedereen persoonlijke begeleiding vanop afstand.

Welke mix je ook kiest voor jouw taaltraining, die maken we samen op basis van jouw situatie en onze expertise.

One to many? Plan een webinar!

Dacht je er al langer over om het taalniveau van een grote groep medewerkers op te krikken? Is er geen ruimte om al die mensen in kleine groepjes op te delen? Wat dacht je dan van een webinar?

In tegenstelling tot een virtuele taalopleiding in groep is een webinar een kort leermoment met weinig interactie. We werken rond één specifiek topic, zoals telefoneren of e-mailen. De coach biedt jou die sleutelzinnen aan om meteen aan de slag te gaan.

Benieuw naar ons aanbod? Neem contact met ons op!

Taalopleidingen in coronatijden.

Laten we deze vrijgekomen tijd productief en nuttig invullen. Maak van deze uitdagende tijd een opportuniteit en investeer in jezelf! En in je language skills natuurlijk. Een virtuele taalopleiding op afstand kan je daarbij versterken.

Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar, welke oplossing ook bij jou past!

Nog vragen over jouw taalopleiding tijdens de coronacrisis?

We hebben vast ook een virtuele taaloplossing op afstand voor jou klaar staan.